Από Πέννυ Μαστοράκου

Από την αρχή του σημερινού επεισοδίου στο Asia Express, αυτό της Παρασκευής 4/11, ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξηγώντας τους κανόνες της νέας δοκιμασίες στους παίκτες, έκανε μία σημαντική ανακοίνωση, η οποία ανέτρεψε πολλά από τα δεδομένα που είχαν στην μέχρι σήμερα διαδρομή τους στο Λάος. Δείτε εδώ για ποιο λόγο τσακώθηκαν αργότερα ο...

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι όταν βλέπουν το νέο σήμα με το απαγορευτικό στο αυτοκίνητο, δε θα μπορούν να μετακινηθούν με αυτό το μέσο αλλά θα πρέπει να βρίσκουν άλλον τρόπο. Η νέα αυτή ανακοίνωση δε χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες οι οποίοι δεν έδειξαν και ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή την ανατροπή που σημαίνει ένα επιπλέον εμπόδιο για αυτούς.

Η επική τούμπα του Fipster από το ποδήλατο στην δοκιμασία

Δεν είναι τυχαίο που το τηλεοπτικό κοινό (εκτός από την Μαίρη Συνατσάκη) έχει βάλει τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο βάθρο του αγαπημένου του ζευγαριού στο Asia Express, καθώς πάντα μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές στις δοκιμασίες τους, μαζί με τις χαρές τις λύπες και τους τσακωμούς τους (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους λίγες μέρες πριν).

Και στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν του Asia Express, την Παρασκευή 4/11 κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, μας χάρισαν ακόμη μία απίστευτη στιγμή, όταν χρειάστηκε να κάνουν ποδήλατο για να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είχε προειδοποιήσει πως δεν είναι και το καλύτερό του, και από την αρχή δεν φάνηκε να είναι τόσο σίγουρος! Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαδρομής του άρχισε να τρέμει και να φωνάζει τον συμπαίκτη του λίγο πριν πέσει εντελώς!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Ξέσπασε σε λυγμούς - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Fipster μετά την δοκιμασία

Asia Express: «Ήρεμος σήμερα, φτου φτου!» - Οι επικές ατάκες του Twitter για τον Γιάννη Αϊβάζη στην δοκιμασία