Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι απολαυστικότατοι και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter αλλά και ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό, "κουβαλάνε" όλο το Asia Express (δείτε εδώ τα επικά σχόλια των χρηστών λίγα επεισόδια πριν), με το χιούμορ και τις επικές στιγμές που μας χαρίζουν σε κάθε επεισόδιο! Το βράδυ της Παρασκευής 21/10 βλέπουμε άλλο ένα επεισόδιο του Asia Express, και δακρύσαμε στο γέλιο με την επική σκηνή του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster.

Το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει να τους βλέπει, και απόψε ενώ ο Βασάλος προσπαθούσε να κρατήσει μια ισορροπία, ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Fipster είχε και μία δόση γκρίνιας με τον δεύτερο να τον στολίζει για την ειρωνεία και τον τρόπο του, κάνοντας το Twitter να πάει "φωτιά"!

Χαμός στο Twitter με τον επικό τσακωμό Fipster και Βασάλου

Τα δάκρυα του Fipster στην κάμερα

Με κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο στις 2/10 του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Σε αγαπώ!» - Το απίθανο περιστατικό του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster στον αγώνα δρόμου

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster