Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες στο Asia Express, η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για αυτός, εξού και τα νεύρα τους αρκετές φορές αλλά και τα ξεσπάσματά τους. Στο επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 είδαμε τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια σε μία αρκετά φορτισμένη σκηνή, καθώς η παίκτρια ενοχλήθηκε με μία κίνηση του συζύγου της και αρπάχτηκαν (δείτε εδώ τον προηγούμενο διαπληκτισμό τους στο παιχνίδι).

Το συνέβη με την Καθάργια και τον Μαυρίδη στο Asia Express;

Η Κρίστη ενοχλήθηκε που αντί να ευνοήσει την ομάδα τους βοήθησε άλλο ζευγάρι, το οποίο τους πήρε το προβάδισμα και αυτό έγινε αντιληπτό από τον Γιώργο.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης λίγες μέρες πριν

Μπορεί να είδαμε γέλια και χαρές στο Asia Express ωστόσο συνέβη και ένα δυσάρεστο γεγονός με τον τραυματισμό ενός παίκτη, και την έκτακτη διακομιδή του σε νοσοκομείο λίγες μέρες πριν.

Ο λόγος για τον ιδιαίτερα δυνατό και αγαπητό παίκτη, Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έπεσε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα του και χτύπησε αρκετά δυνατά στη μέση!

Ο παίκτης από την αρχή, με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Παρότι οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, έφτασαν στο συμπέρασμα πως εξαιτίας της κακής του κατάστασης πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Οι γιατροί του έδεσαν το χέρι και τη μέση, επομένως δεν θα μπορεί να διαγωνισθεί και να λάβει μέρος στο επόμενο race μέχρι νεοτέρας.

«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει» περιέγραψε η σύζυγος του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ότι θα του φέρω...» - Η υπόσχεση του Γιώργου Μαυρίδη στον γιο της Καθάργια πριν φύγουν για το Asia Express

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express