Από TV24 Team

Ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο της Παρασκευής 4/11 στο λατρεμένο πλέον από το τηλεοπτικό κοινό Asia Express, και το Twitter περίμενε τους παίκτες στην γωνία, για να τους σχολιάσει για ακόμη μία φορά! Απόψε λοιπόν, ο αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης (δείτε εδώ γιατί πήγε στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν) μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, και αυτό διότι σπάνια οι χρήστες τον είδαν ψύχραιμο...

Οι ατάκες ήταν επικές για τον παίκτη, καθώς και εκείνος έδωσε ρεσιτάλ στην προσπάθειά του να περάσει με το ζευγάρι του την πρώτη δοκιμασία για το παζλ, και έτσι πυροδότησε τα σχόλια των χρηστών της πλατφόρμας!

Οι επικές ατάκες του Twitter για τον Γιάννης Αϊβάζη

Η συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας λίγες μέρες πριν

Είναι ήδη ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι, και τον φοβούνται αρκετά για τις επιδόσεις και για τον αέρα που μπήκε στο παιχνίδι, οι "παλιοί". Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 21/10 εισέβαλε στο Asia Express (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι) και έφερε τα πάνω κάτω!

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ωστόσο, ο ηθοποιός, συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα (όπως και ο Fipster λίγο καιρό πριν) καθώς κάποια κοριτσάκια που είδε του θύμισαν την κόρη του Ισμήνη, η οποία πίσω στην Ελλάδα καμαρώνει τον μπαμπά της στο παιχνίδι!

«Συγκινήθηκα, είδα τα κοριτσάκια και συγκινήθηκα! Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα τα κοριτσάκια και εγώ σκεφτόμουν την κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός...

Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα

Asia Express: Τα ζευγάρια σε τρελούς μουσικούς ρυθμούς στο Λάος - Ποιοι πέρασαν και ποιοι όχι στην επόμενη φάση