Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι τυχαίο που το τηλεοπτικό κοινό (εκτός από την Μαίρη Συνατσάκη) έχει βάλει τον Fipster και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο βάθρο του αγαπημένου του ζευγαριού στο Asia Express, καθώς πάντα μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές στις δοκιμασίες τους, μαζί με τις χαρές τις λύπες και τους τσακωμούς τους (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους λίγες μέρες πριν).

Και στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν του Asia Express, την Παρασκευή 4/11 κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, μας χάρισαν ακόμη μία απίστευτη στιγμή, όταν χρειάστηκε να κάνουν ποδήλατο για να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο τους, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν.

Η πτώση του Fipster από το ποδήλατο στο Asia Express

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης είχε προειδοποιήσει πως δεν είναι και το καλύτερό του, και από την αρχή δεν φάνηκε να είναι τόσο σίγουρος! Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαδρομής του άρχισε να τρέμει και να φωνάζει τον συμπαίκτη του λίγο πριν πέσει εντελώς!

Εκτός εαυτού ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Παρασκευής 28/10 ο Fipster, και αυτή την φορά δεν ήταν λόγο τσακωμού του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τον επικό τσακωμό τους πριν λίγες μέρες) αλλά την συμπεριφορά της Χριστίνας Κολέτσα στο επεισόδιο του Asia Express.

Πιο συγκεκριμένα ο Fipster εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ανταγωνιστική την στάση της, όταν δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία να πάρει στην καρότσα που βρήκε το ζευγάρι τους!

«Είναι δυνατόν να περνάμε από μπροστά σου και να μας λες άντε θα ρθείτε;”. Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@; Δεν έχεις μπει με ωραία ενέργεια, Κολέτσα. Μπήκες με ανταγωνιστική ενέργεια. Ο ανταγωνιστής ποτέ δεν κερδίζει» της είπε χαρακτηριστικά, με μία δόση χιούμορ χωρίς να παίρνει ωστόσο κάτι από αυτά που είπε πίσω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Τον χάλασαν στο Star, όσο τον ξέραμε δεν ήταν έτσι!» - H επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον Fipster

Asia Express: Ξέσπασε σε λυγμούς - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Fipster μετά την δοκιμασία