Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με παίκτες (δείτε εδώ τους 7 που υπέγραψαν ήδη) αλλά και με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά.

Η πρεμιέρα του ριάλιτι θα έρθει λίγο νωρίτερα απ' ό,τι συνήθως (δείτε εδώ πότε) και ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να κλείσει τα πιο δυνατά ονόματα για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Ενώ λοιπόν μεγάλο ρόλο θα παίξει σίγουρα η προσωπικότητα του κάθε παίκτη, προκειμένου να δώσει μία πιο σπαρταριστή μορφή στο ριάλιτι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να φροντίσει να στελεχώσει το Survivor All Star με τους πιο δυνατούς παίκτες στο αθλητικό κομμάτι.

Οι 3 που θέλει διακαώς στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Το πόσο θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο παιχνίδι του είναι πασιφανές. Ο Τούρκος παραγωγός δίνει τα πάντα για να καταφέρει να κλείσει τον μεγάλο σταρ του ριάλιτι, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ντάνος θα καταφέρει να πει το πολυπόθητο ναι μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τρέχουν (δείτε εδώ σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει).

Μαζί λοιπόν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξετάζει δύο ακόμα πάρα πολύ δυνατούς παίκτες που στις κούρσες τους, θύμιζαν αρκετά τον Ντάνο. Από τη μία είναι ο Γιώργος Πιλίδης. Ο αγαπημένος «Γιωρίκας» αποχώρησε νωρίς από τον διαγωνισμό και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ταξιδέψει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμάσει τις ικανότητές του.

To τρίτο πρόσωπο που θέλει οπωσδήποτε ο Τούρκος παραγωγός είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε επίσης αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με το πόδι του.

Survivor All Star Ντάνος Μπάρτζης Πιλίδης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Survivor All Star: Αυτά είναι τα τρία ζευγάρια που συζητάνε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί