Από Πέννυ Μαστοράκου

Επιστρέφει για αυτή την εβδομάδα το Asia Express απόψε, την Παρασκευή 28/10 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και ετοιμαστείτε για ένα ακόμη αξέχαστο παιχνίδι, που αλλού Στο Λάος! Ένα νέο race περιμένει τους παίκτες, και ένα ζευγάρι θα καταφέρει να σπάσει το σερί του Παύλου και του Νάσου Γαλακτερού οι οποίοι την έχουν πάρει πολλές φορές, και θα κατακτήσει την ασυλία αλλά και τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ!

Mην χάσετε απόψε στο Asia Exrpess!

Τα ζευγάρια θα πάρουν μια γεύση από τη ζωή των ντόπιων στα παράκτια χωριά του ποταμού Mekong και για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το race θα πρέπει να ξεπεράσουν το πρόβλημα συνεννόησης, που προέκυψε στη νέα χώρα.

Ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία του βουδισμού, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Λάος, τα ζευγάρια μας θα διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι επάθλου, το οποίο έχει να κάνει με τον διαλογισμό και την αυτοσυγκέντρωση. Ο πιο… ζεν θα κερδίσει τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ!

Για πρώτη φορά σε αποστολή, τα ζευγάρια καλούνται να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο εθνικό παιχνίδι του Λάος, το petang και όποιος καταφέρει να τερματίσει πρώτος, θα κερδίσει την ασυλία! Ένα έντονο race, με τεντωμένα νεύρα αλλά και απουσίες.

Ποιος αποχώρησε την προηγούμενη Κυριακή;

Ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Asia Express, καθώς μετά την φαντασμαγορική δοκιμασία στο Λάος (δείτε εδώ πως βαθμολογήθηκαν τα ζευγάρια), ο Γιάννης ΑΪβάζης ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα την παρέμβαση της γιατρού της παραγωγής.

Μόλις θα έχουν αναρρώσει πλήρως μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, θα μπορούν κανονικά να επιστρέψουν!

Στο τέλος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, κάτι που δεν περίμενε κανείς, και επίσης επέστρεψαν μετά από την δοκιμασία που έφεραν εις πέρας με επιτυχία και η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis (δείτε εδώ τι έπρεπε να περάσουν για να επιστρέψουν).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα