Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 είδαμε την δυναμική είσοδό του (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι), η οποία από ότι φάνηκε δεν άρεσε σε κάποιους παίκτες, ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και από ότι βλέπουμε, τόσο εκείνος όσο και το ζευγάρι του στο παιχνίδι, ήρθαν για να μείνουν!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10 στο Asia Express, με την καλύτερη ψυχολογία και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ τον δρόμο τους για την δοκιμασία της ασυλίας, και από ότι βλέπουμε έχουν μπει με τα χίλια στο πετσί του ρόλου!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη στο Asia Express

Ανεβασμένη σε μια καρότσα ενός κατοίκου του Λάος έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να περάσουν τον Fipster και τον Βασάλο, αλλά και τη Ρασέλ με τη μητέρα της, και η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο! Καθώς η ταχύτητα ανέβαινε, ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε ρόλο «φιλάθλου» και φώναζε «Ζήτω!» γιατί πέρασαν τα δύο ζεύγη παικτών και συνεχίζουν για το τέρμα...

 Asia Express

«Να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, τραγικό!»

Η είσοδος του νέου ζευγαριού έφερε τα πάνω κάτω, και δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια θερμή αντιμετώπιση και υποδοχή απέναντί τους. Οι δύο παίκτες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά παρατήρησαν αμέσως το μουδιασμένο κλίμα μετά τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής τους, και την μη χαρούμενη διάθεση κάποιων με την είσοδό τους.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Δεν άντεξε και λύγισε - Η συγκίνηση του Γιάννη Αϊβάζη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Asia express highlights 21/10: Eπιστροφές και το νέο ζευγάρι - Ο παίκτης που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο