Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ήθελε να συμμετέχει και ήρθε σε ρήξη με τον Fipster, (δείτε εδώ τον έντονο διαπληκτισμό τους), ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όχι μόνο χόρεψε αλλά είπε και ένα τραγούδι, στην αποψινή δοκιμασία του Asia Express, το βράδυ της Κυριακής 23/10 στο Λάος, καθώς όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να συμμετέχουν σε ένα μουσικοχορευτικό talent show διεκδικώντας 2.500 ευρώ!!

Ρεσιτάλ χορού και ερμηνείας απόψε στο Asia Express

Τους παίκτες θα τους βαθμολογήσουν κριτές που είναι γνωστοί στην τηλεόραση του Λάος, αλλά και ο Παύλος και Νάσος Γαλακτερός, αφού εκείνοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την ασυλία τους. Πρώτοι εμφανίστηκαν Αϊβάζης και Δημηρόπουλος, και το ζευγάρι πήρε τέσσερα ναι, όπως και η Ρασέλ με την Κλόντια ντυμένες παραδοσιακά τραγουδώντας Samba!

Asia Express

Τελευταίοι εμφανίστηκαν Fipster και Βασάλος, με τον Βασάλο να τραγουδά «Κούνα το, σπάστο» και τον Fipster να ανεβαίνει σε καρέκλα δίνοντας ρεσιτάλ, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίζουν τους ίδιους βαθμούς, καθώς πήραν μόνο τρία ναι.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/10 είδαμε την δυναμική είσοδό του (δείτε εδώ την είσοδό του στο παιχνίδι), η οποία από ότι φάνηκε δεν άρεσε σε κάποιους παίκτες, ωστόσο εκείνος δεν πτοείται και από ότι βλέπουμε, τόσο εκείνος όσο και το ζευγάρι του στο παιχνίδι, ήρθαν για να μείνουν!

Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, οι οποίοι ξεκίνησαν στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10 στο Asia Express, με την καλύτερη ψυχολογία και πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ τον δρόμο τους για την δοκιμασία της ασυλίας, και από ότι βλέπουμε έχουν μπει με τα χίλια στο πετσί του ρόλου!

Ανεβασμένη σε μια καρότσα ενός κατοίκου του Λάος έκαναν αγώνα δρόμου προκειμένου να περάσουν τον Fipster και τον Βασάλο, αλλά και τη Ρασέλ με τη μητέρα της, και η αδρεναλίνη τους χτύπησε κόκκινο! Καθώς η ταχύτητα ανέβαινε, ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε ρόλο «φιλάθλου» και φώναζε «Ζήτω!» γιατί πέρασαν τα δύο ζεύγη παικτών και συνεχίζουν για το τέρμα...

 Asia Express

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Μεγάλη γκρίνια στα ζευγάρια! Η ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που έφερε τα πάνω κάτω

Asia Express: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης