Από TV24 Team

Τίποτα δεν είναι μέχρι στιγμής επίσημο. Οι συζητήσεις και οι προτάσεις τρέχουν αλλά αφού ο Ντάνος τελικά απέρριψε το Survivor all star (δείτε εδώ γιατί), ο Ατζούν και η ομάδα του στράφηκαν σε κάποια άλλα πρόσωπα και τον τελευταίο καιρό ακούγονται 8 συγκεκριμένα από αυτά που είναι πολύ ψημένα να ταξιδέψουν Άγιο Δομίνικο.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά...

Είναι πολύ κοντά στο "ναι" - Τα 8 ονόματα που έχουν ακουστεί

Αλέξης Παππάς

Είναι 36 ετών και ασχολείται με την ηθοποιία. Η μητέρα του κατάγεται από τη Β. Ήπειρο, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Όταν τελείωσε το σχολείο, στα 18 του άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος. Αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ. Έχει ύψος 1.91 κι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές ανά τον κόσμο! Έχει περπατήσει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης!

Έκανε διαφημιστικά στην τηλεόραση και σπούδασε υποκριτική στην Αμερική. Πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα ενώ συμμετείχε στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ, αλλά και στο “Κάνε παζάρι”, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ήταν δεύτερος Bachelor της Ελλάδας ενώ έχει συμμετάσχει και στο J2US με τη Χριστίνα Σάλτη.

Τζέιμς Καφετζής

Ο James Καφετζής κατάγεται από τη Ρόδο και είναι διοργανωτής Boat Party. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Σπούδασε στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία. Το James, είναι η αγγλική εκδοχή του Ιάκωβος, επομένως είναι πολύ πιθανό αυτό να είναι και το πραγματικό όνομα του James Καφετζή.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Σάκης Κατσούλης

Γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1990 στο Αλιβέρι Εύβοιας και το ύψος του είναι 1,84. Έχει μια αδερφή τη Μίνα ενώ ασχολείται και με το δικό του κατάστημα με ρούχα στο Περιστέρι, barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες. Πέρυσι ήταν ο νικητής του Survivor 5.

Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι 26 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στην Βόχα και την Κορινθία, όπου λίγο έως πολύ τον γνωρίζουν λόγω καταγωγής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Δυναμικός παίκτης, με τον ίδιο να θεωρεί ότι στο Survivor, έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη, σύμφωνα με δηλώσεις πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Λατρεύει το ποδόσφαιρο, αλλά και τις αγροτικές δουλειές, αφού βοηθά τους γονείς του που έχουν κτήματα. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, τη γη, εκεί άλλωστε βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ, αφού αγαπάει πολύ τη φύση!

Κατερίνα Δαλάκα

Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό καθώς μεγάλωσε σε αθλητική οικογένεια με γονείς γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής τάε κβο ντο. Από μικρή ηλικία πέτυχε πολλές διακρίσεις στο τάε κβο ντο και συγκεκριμένα κατέκτησε μαύρη ζώνη. Ωστόσο την κέρδισε ο στίβος και συγκεκριμένα το αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια.

Η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν το 2006 σε αγώνα 300 μέτρων μετ' εμποδίων όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση. Το 2007 έκανε πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων α' στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στα 300 εμπόδια με επίδοση 45.02, ρεκόρ το οποίο καταρρίφθηκε το 2013.

Είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από το 2008 έως σήμερα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κορασίδες, Νεανίδες, Νέες Γυναίκες, Γυναίκες), εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε Βαλκανικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην Λιλ της Γαλλίας στα 400 μέτρα μετ' εμποδίων, όπου κατέκτησε την 8η θέση, και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου 2016 στο Άμστερνταμ με την σκυτάλη 4x400 γυναικών. To 2019 κέρδισε το Survivor.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer.
Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της. Είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε το περσινό Survivor 5.

Εύη Σαλταφερίδου

Η Εύη Σαλταφερίδου μένει στη Θεσσαλονίκη και είναι γυμνάστρια. Παλιότερα υπήρξε και αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης. Τον εαυτό της τον περιγράφει ως ευθύ, κοινωνικό, νευρικό, οξύθυμο αλλά παράλληλα ευγενικό και χαρούμενο. Πιστεύει ότι μπορεί να τα πάει αρκετά καλά στο Survivor και θα ήθελε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Θα της λείψουν περισσότερο οι γονείς της και τα αδέρφια της.

Ελευθερία Ελευθερίου

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για έναν χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Το 2021, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Έπειτα, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Πάμε Έλα", μια επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού της Πάμελα. Τη χειμερινή σεζόν 2021-2022 εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός μαζί με τους Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο. Το καλοκαίρι του 2022 ακολούθησε περιοδεία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Οι αμοιβές

Όσο τα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η παραγωγή βάζει πλαφόν στα 5000 ευρώ την εβδομάδα για κάθε παίκτη, ένα ποσό – κίνητρο, όπως επισήμανε ο Μάριος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό Μας».

Και μπορεί κάποιοι να μην θεωρούν τίμια την απόφαση της παραγωγής, αφού ο καθένας από τους συμμετέχοντες έχει τη δική του πορεία στα media, ωστόσο και οι πρώην «μαχητές» μετά την δημοσιότητα που κέρδισαν από το Survivor καταφέρνουν σήμερα να κλείνουν δουλειές με αμοιβές αντίστοιχες των celebrities.

«Δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές και να παίρνουμε τα ίδια λεφτά. Υπάρχει διαβάθμιση σε ανθρώπους στο Survivor όχι σε χρηματικά ποσά (…) Αν κάποια ψώνια θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές να το κοιτάξουν. Υπάρχουν άτομα τα οποία πραγματικά προσφέρουν ριάλιτι», δήλωσε πρόσφατα ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Πρώην παίκτρια καταθέτει αγωγή ύψους 200.000 ευρώ κατά του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Έχει συμβεί σε τρεις χώρες - Οι παίκτες που έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού