Από Ελένη Μήτση

Ο νέος κύκλος του survivor αποτελεί θέμα συζήτησης για τα μέσα και όσους σχετίζονται με το παιχνίδι, καθώς το all star game ετοιμάζεται με έντονους ρυθμούς (δείτε εδώ πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα).

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 25/10 είδαμε τον Αλέξη Παππά, που είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι να κάνει δηλώσεις στο Super Κατερίνα, αποθεώνοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τονίζοντας, πως θα ήθελε πολύ να τον δει στον νέο κύκλο.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Γίνονται συζητήσεις και για το All Star και για μια σειρά και για παρουσίαση. Το All Star είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Όταν κάτι γίνεται μια φορά και είναι το ορίτζιναλ και γίνεται και δεύτερη φορά, δεν είναι ορίτζιναλ. Δεν θα έχει τον ίδιο παλμό».

«Αν μάθουν οι άλλοι παίκτες ότι είμαι εγώ εκεί, ποιοι θα θέλουν να είναι μαζί μου; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν».

«Αν δεν μπει στο All Star, τότε δεν μπορεί να αποκαλείται All Star. Θα λείπει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι», είπε ο Αλέξης Παππάς για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Τα βρήκαν στη μέση Γιώργος Αγγελόπουλος και Ατζούν Ιλιτζαλί

Πολλά έχουν ακουστεί για το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το Survivor all star, καθώς ο παίκτης είχε αναδειχθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ο νέος κύκλος για το all star παιχνίδι είναι στα σκαριά (δείτε εδώ τα μεγάλα ονόματα, που έχουν συμφωνήσει) και σίγουρα όλοι θέλουν και τον Ντάνο σε αυτά. Ο ίδιος είχε διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο κατηγορηματικά, αλλά η ανατροπή έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το παιχνίδι θα ξεκινήσει προς τα τέλη του Δεκέμβρη. Η πλευρά λοιπόν του Αγγελόπουλου με τον Ατζούν συμφώνησαν για τα 5 επεισόδια προβολής την εβδομάδα, μπορεί και 6, εκεί όπου θα δούμε τον Ντάνο να κάνει guest εμφάνιση σε μάχη με τον αντίστοιχο νικητή της Τουρκίας σαν super ήρωες.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Υπήρξε η συζήτηση...» - Τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star