Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα το Love Island, το νέο dating reality που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά δε συνεχίστηκε έτσι όπως τα είχε υπολογίσει το κανάλι (δείτε εδώ τους λόγους που οδήγησαν στο πρόωρο τέλος).

Μέχρι στιγμής, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε ο σταθμός έχουν πάρει επίσημα θέση για αυτή την εξέλιξη ωστόσο πλέον το φινάλε του ριάλιτι φαίνεται πως είναι πολύ κοντά.

Πότε θα παιχτεί ο τελικός του Love Island

Love Island τελικός

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το Love Island αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί το Σάββατο (5/11).

Τι θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Love island: Ανατροπή! Έφυγε από το παιχνίδι και η παραγωγή την έφερε πίσω επειγόντως