Από Ελένη Μήτση

Έχει γίνει γνωστό, πως το Mundial 2022 θα ξεκινήσει στις 20 Νοέμβρη και για πρώτοι φορά οι ποδοσφαιρόφιλοι θα βλέπουν αγώνες μέσα στον χειμώνα.

Το κανάλι, που θα μεταδίδει αποκλειστικά τα ματς θα είναι ο ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1+ με αποτέλεσμα να αλλάξει ο σχεδιασμός του σταθμού του Αμαρουσίου σε ό,τι αφορά τα βραδινά προγράμματα του (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τους Παγιδευμένους).

Το πρόγραμμα μεταδόσεων του Mundial από τον ΑΝΤ1

Μουντιάλ - ΑΝΤ1

Η σειρά, που κόβεται λόγω του Μουντιάλ

Σαν να μην έφταναν οι αλλαγές που γίνονται μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες στον προγραμματισμό των Παγιδευμένων (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλονται), η νέα αστυνομική σειρά, θα βρεθεί για λίγο καιρό εκτός ΑΝΤ1 λόγω της έναρξης του Μουτνιάλ.

Παγιδευμένοι Μουντιάλ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν προσωρινά το κοινό στις 16 Νοεμβρίου, με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορία, με στόχο να επανέλθει η σειρά, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το αν οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18/12) ή αν θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται στον ΑΝΤ1 το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της ''Γέφυρας'' - Το trailer που κόβει την ανάσα

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την «εκπομπή» του ΑΝΤ1 που κόβεται