Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι είδαμε απόψε στο Asia Express, καθώς μετά την φαντασμαγορική δοκιμασία στο Λάος (δείτε εδώ πως βαθμολογήθηκαν τα ζευγάρια), ο Γιάννης ΑΪβάζης ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα την παρέμβαση της γιατρού της παραγωγής.

Μόλις θα έχουν αναρρώσει πλήρως μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, θα μπορούν κανονικά να επιστρέψουν!

Ποιο ζευγάρι αποχωρεί απόψε από το Asia Express;

Στο τέλος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, κάτι που δεν περίμενε κανείς, και επίσης επέστρεψαν μετά από την δοκιμασία που έφεραν εις πέρας με επιτυχία και η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis (δείτε εδώ τι έπρεπε να περάσουν για να επιστρέψουν).

Τι συνέβη με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μετά την έκτακτη διακομιδή του Γιώργου Μαυρίδη στο νοσοκομείο και ο Γιάννης Αϊβάζης την Κυριακή 23/10 στο Asia Express, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε στο αποψινό επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης, την ώρα της δοκιμασίας είπε στο ταίρι του Λευτέρη πως δεν νιώθει καλά και κάθισε στο πάτωμα.

«Δεν αντέχω άλλο. Λευτέρη θα λιποθυμήσω. Δεν είμαι καλά» είπε με τον συμπαίκτη του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο Γιάννης Αϊβάζης, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό της παραγωγής, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός συνέστησε να απέχει από το race.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έχω πολλά νεύρα, σεβάσου ρε φίλε!» - Ξανά στα μαχαίρια Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster

Asia Express: Έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι! Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Γιάννη Αϊβάζη πάνω στην καρότσα