Από Ελένη Μήτση

Ένα επεισόδιο με πολλές δοκιμασίες και δύσκολες αποστολές είδαμε στο Asia express την Παρασκευή 7/10. Οι παίκτες εξερεύνησαν έναν νέο πολιτισμό και προορισμό, όμως για κάποιους οι συνθήκες φάνηκαν πιο δύσκολες και έτσι είχαμε άλλη μια αποχώρηση (δείτε εδώ τα ξεκαρδιστικά σχόλια για τη Ζενεβιέβ).

Τα highlights για το επεισόδιο της Παρασκευής 7/10 στο Asia express

Σε κατάσταση σοκ ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός

Το νέο επεισόδιο του Asia Express ξεκίνησε την Παρασκευή 7/10 και μαζί με αυτό ξεκίνησε και η νέα δοκιμασία, που, όπως είδαμε και από το τρέιλερ, είναι πολύ ζόρικη. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να βρεθούν σε έναν νέο προορισμό και για να καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός πήραν μία μικρή βάρκα και πέρασαν από μία λιμνούπολη.

Οι εικόνες που αντίκρισαν εκεί τους σόκαραν, αφού οι μυρωδιές ήταν αηδιαστικές, το νερό ήταν βρώμικο και το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ζούσαν εκεί ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν με τίποτα.

«Ρε συ, που ήρθαμε;», έλεγε ο πατέρας στον γιο και αργότερα μιλώντας στην κάμερα συμπλήρωσε: «Αδιαφορώ για την αποστολή και μόνο που αντικρίζω τι ζουν αυτοί οι άνθρωποι».

Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster

Μπορεί ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός να είναι χαλαροί όσο προσπαθούν να βρουν το εργοστάσιο πάγου στην Καμπότζη και να κοιτούν τι συμβαίνει τριγύρω τους, όμως οι υπόλοιποι είναι σε κατάσταση πανικού στο Asia Express, γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους οδηγούς τους.

Ο Fipster, μάλιστα, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν ένα ακόμη λάθος. Δεν είχαν προσέξει ότι είχαν μαζί τους ένα χαρτί που τους έδειχνε την διαδρομή. Όταν το συνειδητοποίησαν ήταν αργά, καθώς έκαναν 50 λεπτά για να βρουν την τοποθεσία, με αποτέλεσμα να "κράζουν" ο ένας τον άλλο.

Oι νικητές της δοκιμασίας

Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν και τα λάθη που έκαναν ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να φτάσουν στον (7/10) προορισμό του Asia Express, που δεν ήταν άλλος από ένα εργοστάσιο πάγου, τερμάτισαν και μαζί τους και οι υπόλοιποι παίκτες.

Παρόλα αυτά, μόνο τρεις ήταν οι πιο γρήγοροι. Για άλλη μία φορά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν πρώτοι, και ακολούθησαν οι Χρήστος Ζώτος με τον Στέλιο Λεγάκη και η Θεοδώρα Ρασέλ με την μητέρα της. Οι τρεις ομάδες διαγωνίστηκαν ξανά και εκεί είναι που κρίθηκε το αποτέλεσμα για το έπαθλο.

Ο Χρήστος και ο Στέλιος κέρδισαν το δεύτερο έπαθλό τους και έτσι συνολικά διαθέτουν 5.000 ευρώ. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη συνέχεια ανακοίνωσε την δοκιμασία της επόμενης ημέρας, εξηγώντας πως όλοι τους θα πρέπει να καθαρίσουν τρία αμάξια δεν τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Καμπότζη.

Asia Express Χρήστος Στέλιος

Το μειονέκτημα πήγε στην ομάδα των...

Η αγωνία για τους μεγάλους νικητές της ασυλίας ήταν μεγάλη στο (7/10) επεισόδιο του Asia Express, αλλά αυτό δεν σταμάτησε το κοινό από το γελάει με την επική εικόνα της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Όμως, η ώρα της κρίσης έφτασε και οι τα πρόσωπα που τερμάτισαν πρώτα ανακοινώθηκαν.

Αυτά ήταν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός, οι οποίοι δεν θα κινδυνεύσουν να αποχωρήσουν στο επόμενο επεισόδιο. Αντίθετα, η Κλόντια και η Ρασέλ που έφτασαν τελευταίες και καταϊδρωμένες, πήραν ένα κιούπι μαζί τους, ως μειονέκτημα, καθώς θα πρέπει να το επιστρέψουν σε τέλεια κατάσταση για να μην πάρουν και ποινή.

Asia Express Γαλακτεροί

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Μπορεί οι νικητές της βραδιάς (7/10) να ανακοινώθηκαν ήδη στο Asia Express, ωστόσο συνέβη και ένα απρόοπτο. Η Χριστίνα Παππά απουσίαζε. Ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη.

Η ίδια αισθανόταν μία μικρή αδιαθεσία και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την δοκιμασία. Αυτό δεν την επηρεάσε σχετικά με το αποτέλεσμα, αφού πάνω απ' όλα είναι η υγεία της.

«Οι συγκινήσεις συνεχίζονται στο Asia Express. Έχω μπροστά μου έξι ζευγάρια. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι λείπει το ζευγάρι της Χριστίνας με τον Δημήτρη. Η Χριστίνα σήμερα ένιωσε μια αδιαθεσία, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία και γι’ αυτό δεν είναι μαζί μας τώρα. Ευχόμαστε βεβαίως να είναι καλά. Είναι ο Δημήτρης μαζί της και την προσέχεις και μακάρι να είναι σύντομα κοντά μας αφού το ξεπεράσει όλο αυτό», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Και η Θεοδώρα Ρασέλ πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα πολύ για την Χριστίνα και τον Δημήτρη γιατί η Χριστίνα ειδικά μας είχε βάλει όλους τα γυαλιά. Ήταν απίστευτη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia Express: Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου