Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 7/10 και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Asia Express, ακόμη κι αν αυτή ήταν μικρή, διότι ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε και μάλιστα οικειοθελώς.

Οι δυο τους προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες και δεν δίστασαν να κατονομάσουν και μερικούς από τους παίκτες με τους οποίους υπήρχαν αντιπάθειες. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη, για παράδειγμα, ήταν κάποιοι από αυτούς και ο καλλιτέχνης εξήγησε τι έκαναν που αποδεικνύει αυτά τα λόγια.

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη στο Asia Express

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Κατέρρευσε στον αέρα του Open Weekend ο καλλιτέχνης

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (2/10) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάποια λόγια της Ελένης Τσολάκη τον έκαναν να συγκινηθεί και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσαν ακόμα στο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαζί με την καλή του, Ιλάειρα Ζήση.

«Με συγκινείς πολύ τώρα και σε ευχαριστώ. Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό. Ευχαριστούμε παιδιά, πρέπει να κλείσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε αμέσως το κλίμα της συζήτησης και μάλιστα τον έπεισε να της τραγουδήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μάζευαν τα λεφτά με τα τσουβάλια! Χρυσούς έκαναν οι καλεσμένοι τον Μαυρικίου και την Ζήση στον γάμο τους

Μαυρίκιος, Ιλάειρα και...Βάνια - Τα ζευγάρια που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο του J2US