Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή 7/10 στο Asia express με τις δοκιμασίες των παικτών στη δεύτερη εβδομάδα τους στην Ασία να επιφυλάσσει νέες δοκιμασίες (δείτε εδώ τον Fipster να λυγίζει). Το Breakfast at star εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα με όσα συγκλονιστικά αλλά και χιουμοριστικά θα δούμε στο νέο επεισόδιο.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό (7/10) επεισόδιο του Asia express

Τα κλάματα της Χριστίνας Παππά στο Asia express

Δεν σταμάτησαν να κλαίνε οι διαγωνιζόμενοι του Asia Express στο (2/10) επεισόδιο, αφού οι μισοί δεν έβρισκαν που να μείνουν μέσα στη βροχή και οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους λόγω της καλοσύνης που τους δείχνουν τόσοι άγνωστοί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Χριστίνα Παππά, η οποία έκανε οτοστόπ για να την μεταφέρουν στον προορισμό που χρειάζεται να φτάσει μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, ώστε να μην αποχωρήσουν από το παιχνίδι, και ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε, δέχθηκε αμέσως, με αποτέλεσμα εκείνη να "λυγίσει".

«Δεν τα κάνει αυτά ο κάθε άνθρωπος τώρα, να σε πάει 60χλμ να σε ταΐσουν, να σε ποτίσουν. Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες, δεν ξέρω γιατί, ο κόσμος αυτά δεν τα ξέρει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τους προκάλεσα στην Ελλάδα με τη διαμονή, τα πάντα δικά μας. Συγκινούμαι πάλι δεν ξέρω τι να κάνω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Asia Express: Της "γυάλισε" ο Παύλος - Οι κατακτήσεις του Γαλακτερού στην Καμπότζη