Από Στέλλα Μούτσιου

Η αγωνία για τους μεγάλους νικητές της ασυλίας ήταν μεγάλη στο σημερινό (7/10) επεισόδιο του Asia Express, αλλά αυτό δεν σταμάτησε το κοινό από το γελάει με την επική εικόνα της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Όμως, η ώρα της κρίσης έφτασε και οι τα πρόσωπα που τερμάτισαν πρώτα ανακοινώθηκαν.

Οι νικητές της ασυλίας στο σημερινό (7/10) επεισόδιο του Asia Express

Αυτά ήταν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός, οι οποίοι δεν θα κινδυνεύσουν να αποχωρήσουν στο επόμενο επεισόδιο. Αντίθετα, η Κλόντια και η Ρασέλ που έφτασαν τελευταίες και καταϊδρωμένες, πήραν ένα κιούπι μαζί τους, ως μειονέκτημα, καθώς θα πρέπει να το επιστρέψουν σε τέλεια κατάσταση για να μην πάρουν και ποινή.

Asia Express Γαλακτεροί

Λίγοι το γνωρίζουν: Από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο ριάλιτι

Έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 30/9 κι αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην δύσκολη ζώνη που προβάλλεται, άρεσε στο κοινό! Στο Asia Express συμμετέχουν 9 ζευγάρια - τώρα πια 8 αφού είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση - αλλά υπάρχουν και πολλά άτομα που το απαρτίζουν και πίσω από τις κάμερες...

Ένας από αυτούς είναι παλιός γνώριμος όλων...

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρώτη προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι δεκάδες όμως επαναλήψεις της διαχρονικής σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς την κάνουν να φαίνεται σαν να γυρίστηκε πρόσφατα και τους ηθοποιούς της σαν να παίζουν φέτος στο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για πολλούς από αυτούς τα τελευταία χρόνια, από τα 25 που προβάλλεται η σειρά, η καριέρα τους έχει πάρει στροφή, μακριά από την υποκριτική. Ένας από αυτούς μάλιστα επέστρεψε φέτος ξανά στην τηλεόραση, όχι όμως μπροστά από τον φακό αλλά πίσω από ένα μικρόφωνο αναλαμβάνοντας έναν ξεχωριστό ρόλο σε σχέση με αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε, γνωστό από τη σειρά ως Νικόλας ο μπάρμαν, ο οποίος φέτος συμμετέχει ως «η φωνή» στο ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Express του Star με κεντρικό παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο ηθοποιός εκτός από τα voice over στην εκπομπή είναι Creative Content Producer στην παραγωγή του Asia Express. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, με ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, το οποίο όμως γρήγορα κατάλαβε τη χαρακτηριστική φωνή του Στέργιου Νένε τον οποίο για πολλά χρόνια ακούει να υποδύεται τον «οινοχόο» Νικόλα με τη μηχανή, από το μπαρ που δουλεύει η Ελένη Βλαχάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Αυτοί είναι οι σημερινοί (7/10) νικητές των 2.500 ευρώ - Η απόφαση κρίθηκε την τελευταία στιγμή

Asia Express: «Ψάχναμε ψύλλο στα άχυρα» - Το τραγικό λάθος του Βασάλου και του Fipster