Από Στέλλα Μούτσιου

Οι αντιδράσεις του κοινού σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου του Asia Express είναι επικές, αφού δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα από όσα παρατηρούν ασχολίαστο. Στο επίκεντρο σήμερα (7/10), βέβαια, βρέθηκε λίγο παραπάνω η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η ίδια βρέθηκε να κρατά έναν κουβά με νερό και η εικόνα αυτή έγινε το απόλυτο meme. Οι περισσότεροι άρχισαν να σχολιάζουν πως το κρύο νερό θα μπορούσε άνετα να βρεθεί στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά, θυμίζοντας πως ανάμεσά τους η ατμφόσφαιρα είναι ηλεκρισμένη. Όσο κι αν θέλει κανείς να συγκρατηθεί, είναι αδύνατο. Το γέλιο είναι η μόνη λύση.

"Κλάμα" στο twitter με την Ζενεβιέβ στο Asia Express

Οι σημερινοί (7/10) νικητές των 2.500 ευρώ

Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν και τα λάθη που έκαναν ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να φτάσουν στον σημερινό (7/10) προορισμό του Asia Express, που δεν ήταν άλλος από ένα εργοστάσιο πάγου, τερμάτισαν και μαζί τους και οι υπόλοιποι παίκτες.

Παρόλα αυτά, μόνο τρεις ήταν οι πιο γρήγοροι. Για άλλη μία φορά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν πρώτοι, και ακολούθησαν οι Χρήστος Ζώτος με τον Στέλιο Λεγάκη και η Θεοδώρα Ρασέλ με την μητέρα της. Οι τρεις ομάδες διαγωνίστηκαν ξανά και εκεί είναι που κρίθηκε το αποτέλεσμα για το έπαθλο.

Ο Χρήστος και ο Στέλιος κέρδισαν το δεύτερο έπαθλό τους και έτσι συνολικά διαθέτουν 5.000 ευρώ. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη συνέχεια ανακοίνωσε την δοκιμασία της επόμενης ημέρας, εξηγώντας πως όλοι τους θα πρέπει να καθαρίσουν τρία αμάξια δεν τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Καμπότζη.

Asia Express Χρήστος Στέλιος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ρε συ, που έχουμε έρθει;» - Σε κατάσταση σοκ ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express