Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλο ένα επεισόδιο Asia Express έφτασε στο τέλος του και μετά τις στιγμές που έκαναν τους παίκτες, όπως και την Χριστίνα Παππά, να κλάψουν μπροστά στις κάμερες, όλοι τους έφτασαν στον προορισμό που χρειαζόταν, ώστε να δουν ποιος θα αποχωρήσει.

Οι παίκτες που αποχώρησαν σήμερα 2/10 από το Asia Express

Πέρα από την Κρίστυ και τον Γιώργο Μαυρίδη, οι οποίοι απόλαυσαν το έπαθλό τους και δεν αγωνίζονταν, πρώτοι έφτασαν ο Κώσταντίνος Βασάλος, ο Fipster, ο Στέλιος Λεγάκης και ο Χρήστος Ζώτος. Τελευταίοι, όμως, κατέληξαν η Βιβή Μπασινά και οι Κατερίνα Καλίνογλου και δυστυχώς έπρεπε να αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και να αποχωρήσουν για την Ελλάδα.

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε, αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Asia Espress αποχώρηση

Οι κατακτήσεις του Γαλακτερού στην Καμπότζη

Οι μόνοι που φαίνεται πως περνούν καλά στην Καμπότζη και στο Asia Express είναι ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι ζουν ένα δράμα και κλαίνε επειδή δεν μπορούν να βρουν ένα σπίτι να μείνουν μέσα στη βροχή, οι δυο τους τα κατάφεραν εύκολα και γι' αυτό τα χαμόγελά τους δεν έσβησαν στιγμή.

Στο σπίτι που έμειναν, όμως, έκατσαν να φάνε μαζί με τους ιδιοκτήτες και ο νεαρός κατάφερε να "κλέψει" και την καρδιά μίας κοπέλας που ζούσε εκεί. Η ίδια δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον προσεγγίζει, με εκείνον να είναι όσο πιο ευγενικός γίνεται απαντώντας της σε ότι την απασχολούσε, σε αντίθεση με τον πατέρα του, για τον οποίο αδιαφορούσε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να παραπονιέται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Έβγαλε τα μεγάλα όπλα» - "Έλιωσε" το Twitter με το μπούστο της Χριστίνας Κολέτσα

Asia Express: Σε πανικό η Θεοδώρα Ρασέλ - «Καταρρέω μάνα»