Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν και τα λάθη που έκαναν ο Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να φτάσουν στον σημερινό (7/10) προορισμό του Asia Express, που δεν ήταν άλλος από ένα εργοστάσιο πάγου, τερμάτισαν και μαζί τους και οι υπόλοιποι παίκτες.

Παρόλα αυτά, μόνο τρεις ήταν οι πιο γρήγοροι. Για άλλη μία φορά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός ήταν πρώτοι, και ακολούθησαν οι Χρήστος Ζώτος με τον Στέλιο Λεγάκη και η Θεοδώρα Ρασέλ με την μητέρα της. Οι τρεις ομάδες διαγωνίστηκαν ξανά και εκεί είναι που κρίθηκε το αποτέλεσμα για το έπαθλο.

Οι νικητές της σημερινής (7/10) δοκιμασίας του Asia Express

Ο Χρήστος και ο Στέλιος κέρδισαν το δεύτερο έπαθλό τους και έτσι συνολικά διαθέτουν 5.000 ευρώ. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη συνέχεια ανακοίνωσε την δοκιμασία της επόμενης ημέρας, εξηγώντας πως όλοι τους θα πρέπει να καθαρίσουν τρία αμάξια δεν τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην Καμπότζη.

Asia Express Χρήστος Στέλιος

Η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο παιχνίδι

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Breakfast at Star την Παρασκευή 7/10 και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Asia Express, ακόμη κι αν αυτή ήταν μικρή, διότι ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε και μάλιστα οικειοθελώς.

Οι δυο τους προχώρησαν σε μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες και δεν δίστασαν να κατονομάσουν και μερικούς από τους παίκτες με τους οποίους υπήρχαν αντιπάθειες. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη, για παράδειγμα, ήταν κάποιοι από αυτούς και ο καλλιτέχνης εξήγησε τι έκαναν που αποδεικνύει αυτά τα λόγια.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: «Ρε συ, που έχουμε έρθει;» - Σε κατάσταση σοκ ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός

Asia Express: Το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι μετά την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου