Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός να είναι χαλαροί όσο προσπαθούν να βρουν το εργοστάσιο πάγου στην Καμπότζη και να κοιτούν τι συμβαίνει τριγύρω τους, όμως οι υπόλοιποι είναι σε κατάσταση πανικού στο Asia Express, γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους οδηγούς τους.

Ο Fipster, μάλιστα, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν ένα ακόμη λάθος. Δεν είχαν προσέξει ότι είχαν μαζί τους ένα χαρτί που τους έδειχνε την διαδρομή. Όταν το συνειδητοποίησαν ήταν αργά, καθώς έκαναν 50 λεπτά για να βρουν την τοποθεσία, με αποτέλεσμα να "κράζουν" ο ένας τον άλλο.

Το λάθος του Fipster και του Βασάλου στη σημερινή (7/10) δοκιμασία του Asia Express

Δάκρυσε ο πρώτος στην κάμερα

Με κλάματα ξεκίνησε το επεισόδιο στις 2/10 του Asia Express, διότι όπως είχε φανεί και στο τρέιλερ, ο Fipster, ο συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Βασάλου, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα, εξαιτίας της βροχής που είχε ξεσπάσει στην πόλη που βρίσκονται.

Οι δυο τους έψαχναν ένα σπίτι για να μείνουν, όμως, κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του για να τους υποδεχθεί και σαν να μη έφτανε η βροχή, ο youtuber πάτησε και μέσα στα νερά και έγινε "λούτσα". Οι άθλιες αυτές συνθήκες τον "λύγισαν" και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έκανε να νιώσω άβολα» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Asia Express

Asia express highlights 2/10: Κλάματα, κακουχίες και το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι