Από TV24 Team

Εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις ήταν η πρεμιέρα του Asia Express, τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για την παραγωγή καθώς θεωρούμε αυτονόητο πως δεν περίμεναν ούτε κι εκείνοι από την πρώτη μέρα γυρισμάτων να υπάρχει μια οικειοθελής αποχώρηση.

Τα ζευγάρια από 9 μείναν 8 και το Tv-24.gr έχει συγκεντρώσει όλα τα highlights του πρώτου επεισοδίου.

Τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 30/9 στο Asia Express

Τα φαντασμαγορικά πλάνα από την Καμπότζη και τα πρώτα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη

Σε πρώτο πλάνο είδαμε τους παίκτες να καταφτάνουν στο σημείο συνάντησης, αφήνοντας πίσω τις ανέσεις και τις πολυτέλειες, διασχίζοντας ποτάμια και λίμνες, μέχρι να φτάσουν στον μυθικό ναό του Ankor στην Καμπότζη, όπου τους περίμεναν οι παρουσιαστές, για να τους "πάρουν" τα κινητά, και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια και οδηγίες, για να επιβιώσουν προς το σημείο όπου θα ξεκινούσαν όλα!

Στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας που παρακολουθήσαμε, οι παίκτες είχαν μόνο ένα ευρώ, με το οποίο έπρεπε να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στον τελικό προορισμό, έπρεπε να λύσουν έναν γρίφο!

Η Ζενεβιέβ, ήταν μαζί τους καθ' όλη την διάρκεια της πορείας τους, ένα βήμα πάντα μπροστά, για να προετοιμάζει το έδαφος για τους παίκτες, και να τους ξεναγεί στην μαγευτική κατά τα άλλα Ασία.

H ανακοίνωση του Πολυχρονίδη που πάγωσε τους παίκτες! - «Μας παίρνουν τα...»

Ενώ όλοι (δείτε εδώ τα φανταστικά ζευγάρια) νόμιζαν πως την πρώτη μέρα θα βολτάρουν και θα περάσουν ήσυχα, ξαφνικά ο παρουσιαστής τους πληροφόρησε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται!

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε εντελώς ξαφνικά ότι το παιχνίδι ξεκινάει, και όπως ήταν φυσιολογικό έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς ήταν κάτι που δεν περίμεναν να γίνει τόσο άμεσα. Αμέσως άνθρωποι της παραγωγής τους ζήτησαν να παραδώσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και φυσικά τα χρήματα και τα κινητά που είχαν πάνω τους, γιατί το ταξίδι τους...ξεκίνησε!

«To Asia Express ξεκινά τώρα, θα σας γνωρίσω και τους φίλους μου, την φρουρά του Asia Express, ενώ αυτή την στιγμή που ξεκινά το ταξίδι μας, είστε υποχρεωμένοι να παραδώσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα που έχετε πάνω σας, τα πάντα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, φαγητά, δώστε τα όλα στην φρουρά» είπε χαρακτηριστικά.

«Ρε μάνα τι κάνεις;!» - Πανικόβλητος ο Δημήτρης Παππάς με τα ουρλιαχτά της μητέρας του Χριστίνας

Από ότι φαίνεται η Χριστίνα Παππά, μπήκε αμέσως στο πετσί του ρόλου, και άρχισε να δείχνει την ανταγωνιστικότητά της σε...πολύ έντονο βαθμό και πάντα με τον μοναδικό της τρόπο! Μετά λοιπόν την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την αποστολή τους, με κάποια ευτράπελα!

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας με τον γιο της Δημήτρη Παππά, σταμάτησε στην πρώτη δοκιμασία με το αμάξι που τους μετέφερε χωρίς να υπάρχει λόγος, και έτσι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους πέρασαν, προκαλώντας την αντίδρασή της!

Η επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα, και τότε σηκώθηκε έξαλλη από τη θέση της, με τον γιο της να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω φωνάζοντας: «Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit»!

Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση! Έχασε τις αισθήσεις του και...

Eνώ πήγαιναν προς τον προορισμό τους, και η Ιλάειρα ήταν απασχολημένη με το κιμονό της, το οποίο θεωρούσα πως της είχε πέσει από το φορτηγάκι, ξαφνικά πάγωσε, όταν συνειδητοποίησε πως ο κάμεραμαν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του!

Ο άνθρωπος λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος, και η ίδια πανικόβλητη άρχισε να του κάνει αέρα! «Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει» δήλωσε μετά το συμβάν με την ψυχή στο στόμα!

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας και το έξτρα αβαντάζ τους

Μετά κόπων και βασάνων οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να νικήσουν το πρώτο έπαθλο στο Asia Express.

Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο να νικήσουν, καθώς τερμάτισαν πρώτοι στο σημείο που τους είχαν υποδείξει, αλλά από ότι φαίνεται η ταχύτητά τους δεν ήταν αρκετή για να πάρουν τα 2.500 ευρώ και το αβαντάζ!

Στο πρώτο παιχνίδι επάθλου τα ζευγάρια έπρεπε να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ, βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, και παρά την κούραση τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά μόνο ένα τα κατάφερε, και αυτό ήταν το ζευγάρι του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster!

Με λυγμούς στην αγκαλιά του Μαυρίκιου η Ιλάειρα Ζήση

Το ζευγάρι μπορεί να ταλαιπωρήθηκε μέχρι να βρει μέσο για να μετακινηθεί και να βρει κατάλυμα για να περάσει το πρώτο βράδυ αλλά τα κατάφερε και λίγο αργότερα τους είδαμε να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά. Λίγο αργότερα όμως έχασαν το χαρτί το οποίο θα τους βοηθούσε να φτάσουν στον τελικό προορισμό, και το γεγονός στάθηκε αρκετό για να χαλάσει την στιγμή!

Η Ιλάειρα ξέσπασε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ηρεμήσει, της υποσχέθηκε πως αν δεν αντέξει θα αποχωρήσουν.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το πρώτο επεισόδιο

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, στο τέλος της ημέρας τα ζευγάρια δεν ήταν 9 αλλά 8 καθώς «Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express».

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήσει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το αντέχω. Συγγνώμη» .

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ανυπομονώ να δω να τσιρίζει!» - Με αυτό το ζευγάρι του Asia Express είναι φανατική η Μαίρη Συνατσάκη

Asia Express: «Οι Καμποτζιανοί θα ακούνε Δημήτρη και θα κρύβονται!» - Έστησαν πανηγύρι στο Twitter για τις επικές τσιρίδες της Παππά