Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η All Star μορφή του Survivor πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ στους επόμενους μήνες και ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να στελεχώσει τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης με τα πιο δυνατά ονόματα.

Παρόλο που το πλάνο για τη συμμετοχή του Ντάνου «ναυάγησε», ο Τούρκος παραγωγός, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (7/10) μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έχει καταφέρει να κάνει 5 μεγάλα ονόματα να συμφωνήσουν για το Survivor All Star.

Ανάμεσά τους βρίσκονται ονόματα που δεν περιμέναμε να δούμε, καθώς και ένα πρόσωπο που θα ταξιδέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Τα ονόματα που είπαν το «ναι» στο Survivor All Star

Το ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για να μπει στο παιχνίδι

Ο ίδιος έχει αφήσει ανά καιρούς ορισμένες αιχμές σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο τραγουδιστής έχει δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά έχει ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό πως όλοι οι παίκτες φέτος θα παίρνουν τα ίδια χρήματα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το ποσό). Θυμίζουμε πως κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 4 ωστόσο ο Τριαντάφυλλος, έπαιρνε κάθε εβδομάδα 6.000€, με αποτέλεσμα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Φέτος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε περισσότερα χρήματα από την εταιρεία παραγωγής. Το ποσό μάλιστα που έχει ακουστεί ξεπερνά τις 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως, χρήματα που δύσκολα θα καταφέρει να δώσει ο Ατζούν φέτος, δεδομένου ότι αύξησε και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα σας πω ψέματα...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος απαντά για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Survivor all star: «Το θέμα είναι...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality