Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει All Star μορφή βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης με τους πιο δυνατούς παίκτες που θα καταφέρουν να απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να κλείσει έναν παίκτη που περιμέναμε πώς και πώς να ξαναδούμε στις πίστες του Αγίου Δομίνικου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει θα έπαιρνε και ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor All Star

Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης (6/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και πως τελικά θα κλείσει αλλού.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή.

Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Ο δεύτερος παίκτης που έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor All Star

Ένας από αυτούς τους διαγωνιζόμενους θα είναι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο έχει επιλέξει προς το παρόν να μην υπογράψει το προσύμφωνο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης είπε στην εκπομπή πως θα παίρνει 5.000€ το μήνα, ποσό που τον ικανοποιεί.

«To 5.000 ευρώ για όλους μου φαίνεται ντεμί, όπως και σε όλους. Θα μπορούσαν να υπάρχουν διαβαθμίσεις όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα είναι ικανοποιητικά τα λεφτά αυτά, ποιος βγάζει 20.000 ευρώ το μήνα; Εγώ δεν είμαι τραγουδιστής, δεν βγάζω τόσα λεφτά όπως ο Τριαντάφυλλος.

Δεν έχω υπογράψω το προσύμφωνο για το Survivor. Είναι κάτι που θα γίνει σε μερικούς μήνες, γύρω στις 18 θα φύγουμε, οπότε στην χώρα που είμαστε δεν μπορώ να υπογράψω κάτι»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor