Από Ελένη Μήτση

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survivor all star οι σχετικές συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά με τα μέσα να διαδίδουν διαρκώς πληροφορίες και τον Γιώργο Λιανό, ως παρουσιαστής να απαντάει σε πολλές από αυτές.

Μπορεί να αρχίζει να κουράζεται με τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, που δέχεται ωστόσο την Πέμπτη 6/10 τον είδαμε να κάνει δηλώσεις στο κανάλι, που φιλοξενεί το ριάλιτι, το ''Πρωινό μας''. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πολλά από όσα ακούγονται για τις αμοιβές των παικτών δεν ισχύουν.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για τις αμοιβές στο Survivor all star

«Παιδιά, θα υπάρχει πλαφόν, το θέμα είναι το παιχνίδι να παιχτεί δίκαια. Επομένως όλοι οι παίκτες πρέπει να πάρουν το ίδιο χρηματικό ποσό».

Τα άτομα που έχουν συμφωνήσει για το Survivor All Star

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η κατάσταση με το Survivor All Star, την ώρα που ο Αντζούν τάζει τον ουρανό με τα άστρα στον Ντάνο, Γιώργο Αγγελόπουλο, για να συμμετάσχει και να πει το μεγάλο ναι στο νέο αυτό project. Ο Γιώργος Λιανός που μέχρι τώρα τηρούσε σιγή ιχθύος, σιγά σιγά ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23/9 εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος με τον κατάλληλο τρόπο, απέσπασε τις σημαντικές πληροφορίες από τον παρουσιαστή!

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη.

Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Η ηχηρή απουσία του Γιώργου Λιανού από την βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη - Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε