Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από τόσους μήνες συζητήσεων με την παραγωγή, αναζήτησης παικτών και άλλων εμποδίων που λύθηκαν, είναι γεγονός πως το Survivor All Star παίρνει σάρκα και οστά και μετά τα Χριστούγεννα θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί, και που επιθυμεί ο Ατζούν είναι πολλά (δείτε επίσης τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το παιχνίδι) και ένα από τα σίγουρα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, και αποκάλυψε τόσο για το κομμάτι της αμοιβής, όσο και για την ημερομηνία που αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Κατσούλης μαζεύει βαλίτσα και πάει Survivor All Star

Για το χρηματικό κομμάτι ανέφερε: «Μου φαίνεται ντεμί όπως όλων, θα μπορούσαν να υπάρχουν βαθμίδες στην πληρωμή όπως υπήρχαν και σε όλα τα παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε και την ημερομηνία αναχώρησης η οποία είναι, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή φυσικά, 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε με περίπου 100.000 ευρώ

Λίγοι μήνες έχουν μείνει μόνο μέχρι τη μέρα που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το Survivor All Star στο ΣΚΑΙ. Ο Τούρκος παραγωγός επιστρέφει φέτος με μία διαφορετική βερσιόν του παιχνιδιού και όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά, υπέγραψε και επίσημα το πρώτο μεγάλο όνομα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θα καταφέρει εγγυημένα να φτάσει την τηλεθέαση του παιχνιδιού στα ύψη και γι' αυτό το λόγο ο Ατζούν Ιλιτζαλί του έδωσε όσα χρήματα ήθελε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/10) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετά από πολλά παρακάλια και πολλά χρήματα (δείτε εδώ πόσα ακριβώς), έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Γιώργος Αγγελόπουλος Survivor All Star

Η επιστροφή του Ντάνου στον Άγιο Δομίνικο ήταν κάτι που περίμεναν πολλοί όλοι οι τηλεθεατές και έτσι ο Ατζούν κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον θέλει διακαώς - Η νέα πρόσφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στον πιο περιζήτητο παίκτη του Survivor για το All Star Game

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor