Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακούγεται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα, καθώς φέτος θεωρούν πως τελικά θα γίνει, ενώ φήμες λένε πως οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν τρέχουν πυρετωδώς! Ο λόγος για το Survivor All Star (για το οποίο ο Ντάνος ζητά ασύλληπτο ποσό).

Το πρωί της Δευτέρας 12/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που το είχαμε σίγουρο, ωστόσο από ότι φάνηκε τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη μιας και δεν έχουν "πέσει" υπογραφές.

Όσα ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star

«Ποιος είπε ότι φεύγω κι εγώ δεν το ξέρω; Χαμός θα γίνει! Δεν ξέρω τίποτα. Έχει γίνει πρόταση, έχουμε κάνει ραντεβού αλλά δεν έχω κλείσει. Είναι λίγο δύσκολο το θέμα. λόγω οικογένειας και παιδιού. Tο αγαπάω το Survivor, δεν στο κρύβω.

Προπόνηση κάνω λες και είμαι 18άρης αλλά θέλει ακόμα σκέψη. Γενικά είναι τρόπος ζωής η προπόνηση αλλά και για προετοιμασία για το Survivor. Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων, είμαστε σε συζητήσεις δεν έχουμε βρει τίποτα ακόμα. Ο μικρός λέει να πάω στο Survivor μόνο για μια μέρα, η γυναίκα μου δεν λέει τίποτα» είπε μεταξύ άλλων.

O παίκτης που έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να προσπαθεί να κρατήσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Survivor All Star κρυφές, ωστόσο είναι αναπόφευκτο να κυκλοφορήσουν μερικά ονόματα που θα ταξιδέψουν εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσουν το ακόμη πιο υψηλό έπαθλο (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα δώσει φέτος ο Τούρκος παραγωγός).

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κανένα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν πως η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύεται ιδιαίτερα να βρει άτομα για την νέα σεζόν (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Επειδή όμως και τα χρήματα είναι καλά αλλά και η εμπειρία μαγευτική, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε και έκλεισε ένα πολύ δυνατό χαρτί. Ένας παίκτης αθλητικός και πολύ αγαπητός στον κόσμο που θα μπορούσε άνετα να κερδίσει αν δεν έβρισκε απέναντί του ακόμη πιο δυνατούς παίκτες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ ο οποίος μπήκε προς το τέλος της σεζόν στο Survivor 5, ωστόσο γρήγορα κατάφερε να δείξει τι αξίζει. Κάπως έτσι έφτασε πολύ κοντά στον τελικό, αποχώρησε ωστόσο λίγο πριν γυρίσουν οι παίκτες στην Αθήνα.

Γιώργος Ταλάντσεβ Survivor All Star

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο.

Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω», είχε πει χαρακτηριστικά στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Ανακοίνωσε πως...

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα παιδιά, αλλά...» - Ο Αλέξης Παππάς "σπάει" τη σιωπή του για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star