Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως και ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για το Survivor All Star, έτσι και ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε στην κάμερα του Πρωινού την Πέμπτη 6/10 για την συμμετοχή του στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν, αφού τα ονόματα που φέρεται πως θα συμμετέχουν είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Ο ίδιος, λοιπόν, δεν έδωσε μία οριστική εξήγηση για το τι συμβαίνει και αν πράγματι θα ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τόνισε πως είναι σε συζητήσεις και επισήμανε πως θα ήθελε να δει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόδανου για το Survivor All Star

«Δεν θα σας πω ψέματα, έχω συζητήσει, τίποτα δεν είναι σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survivor all star οι σχετικές συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά με τα μέσα να διαδίδουν διαρκώς πληροφορίες και τον Γιώργο Λιανό, ως παρουσιαστής να απαντάει σε πολλές από αυτές.

Μπορεί να αρχίζει να κουράζεται με τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, που δέχεται ωστόσο την Πέμπτη 6/10 τον είδαμε να κάνει δηλώσεις στο κανάλι, που φιλοξενεί το ριάλιτι, το ''Πρωινό μας''. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πολλά από όσα ακούγονται για τις αμοιβές των παικτών δεν ισχύουν.

«Παιδιά, θα υπάρχει πλαφόν, το θέμα είναι το παιχνίδι να παιχτεί δίκαια. Επομένως όλοι οι παίκτες πρέπει να πάρουν το ίδιο χρηματικό ποσό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νιώθω άσχημα...» - Η ενόχληση του Γιώργου Λιανού με τις συνεχείς ερωτήσεις για το all star survivor

Survivor all star: Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου πριν πει το ''ναι'' για τον νέο κύκλο