Από TV24 Team

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει μορφή All Star βρίσκεται προ των πυλών. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να βρει παίκτες που από τη μία θα είναι πολύ δυνατοί στο αγωνιστικό κομμάτι και από την άλλη θα έχουν ισχυρές προσωπικότητες.

Ο Τριαντάφυλλος ανήκει χωρίς αμφιβολία στη δεύτερη κατηγορία, ενώ αν θυμάστε προς το τέλος της πορείας του στο Survivor είχε ανέβει κατά πολύ και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Κάπως έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής είναι ένα πρόσωπο που θέλει διακαώς ο Τούρκος παραγωγός. Μπορεί να ατύχησε στο θέμα της συμμετοχής του Ντάνου στο Survivor All Star, ωστόσο δε θα αφήσει εύκολα άλλο μεγάλο όνομα να φύγει μέσα από τα χέρια του.

Τι χρήματα ζητάει ο Τριαντάφυλλος για το Survivor All Star

Survivor All Star Τριαντάφυλλος

Ο ίδιος έχει αφήσει ανά καιρούς ορισμένες αιχμές σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο τραγουδιστής έχει δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά έχει ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό πως όλοι οι παίκτες φέτος θα παίρνουν τα ίδια χρήματα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το ποσό). Θυμίζουμε πως κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 4 ωστόσο ο Τριαντάφυλλος, έπαιρνε κάθε εβδομάδα 6.000€, με αποτέλεσμα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Φέτος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε περισσότερα χρήματα από την εταιρεία παραγωγής. Το ποσό μάλιστα που έχει ακουστεί ξεπερνά τις 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως, χρήματα που δύσκολα θα καταφέρει να δώσει ο Ατζούν φέτος, δεδομένου ότι αύξησε και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα σας πω ψέματα...» - Ο Ηλίας Μπόγδανος απαντά για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Survivor all star: «Το θέμα είναι...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για τις αμοιβές των παικτών στο νέο κύκλο του reality