Από TV24 Team

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, και η Βίκυ Καγιά όπως και οι υπόλοιποι κριτές, αυτή τη σεζόν είναι πιο αυστηροί (παρά τα σχόλια των ανθρώπων που δεν είναι και τόσο κολακευτικά για εκείνους). Έτσι και στο επεισόδιο της Τρίτης 27/9 μετά την αδιαθεσία της στον αέρα, η παρουσιάστρια επέστρεψε και αντίκρισε την Κασαμπλάνκα, ένα 37χρονο μοντέλο που δοκιμάζει την τύχη της για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό.

Η Βίκυ Καγιά της τα είπε έξω από τα δόντια!

Το λαμπερό μοντέλο αποθεώθηκε από τους κριτές, οι οποίοι είχαν μείνει άναυδοι τόσο από την ομορφιά της όσο και από τις αναλογίες της, όμως η Βίκυ Καγιά εντόπισε ένα χαρακτηριστικό που δεν της άρεσε. Πιο συγκεκριμένα θεώρησε πως δεν έχει τόσο γερό στομάχι για αυτή τη δουλειά, και την προειδοποίησε πως αν το θέλει πραγματικά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να φάει «πολύ ξύλο» και πολλές απορρίψεις όπως και όλοι όσοι πέρασαν από αυτό το χώρο.

Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη

Είναι γεγονός και το έχουμε δει και στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες είναι άλλοτε έντονες και άλλοτε πιο νορμάλ, ότι οι κριτές του GNTM 5 έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους, τις οποίες στηρίζουν μέχρι τέλους (δείτε εδώ τον πρωτοφανή καυγά της με τον Σωφρονίου). Αυτό είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9, καθώς διαφώνησαν για μία διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πιο συγκεκριμένα, για την Βίκυ η κοπέλα ήταν ότι πιο ωραίο έχει δει μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, ενώ η Σοφία είχε άλλη γνώμη, την οποία εξέφρασε έντονα, μιας και δεν έβλεπε τίποτα από όσα έβλεπε η παρουσιάστρια.

Σε δημοσίευση της στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 η κριτής ανέφερε, αναρτώντας μία φωτογραφία του μοντέλου, πως μάλλον είχε μία δύσκολη μέρα, και πως ξαναβλέποντας το επεισόδιο θεωρεί πως έκανε λάθος μαζί της, ζητώντας της συγγνώμη, και ψάχνοντας το προφίλ της για να μιλήσει μαζί της.

undefined

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

«Δεν είναι μοντέλο» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Σκουλός για την Σοφία Χατζηπαντελή