Από Στέλλα Μούτσιου

Όλα έχουν αλλάξει στο GNTM 5, αφού ούτε η κριτική επιτροπή, αλλά ούτε και οι κανόνες είναι ίδιοι. Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένα από τα πρόσωπα που αποχώρησαν από το σόου και βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωινό μας" την Τρίτη 27/9 για να μιλήσει σχετικά με την εμπειρία του, καθώς και όσα προβάλλονται στον διαγωνισμό μέχρι τώρα.

Μάλιστα, ο διάσημος φωτογράφος δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του για την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει κάνει το twitter να "ξεσαλώσει", διότι πέρα από την εκκεντρική της εμφάνιση, διαθέτει και μία πολύ έντονη προσωπικότητα.

Τα σχόλια του Δημήτρη Σκουλού για την Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου».

Οι δηλώσεις του για την Βίκυ Καγιά

Στη συνέχεια, βέβαια, ρωτήθηκε και για την Βίκυ Καγιά, η οποία έχει δηλώσεις πως οι παλιοί της συνάδελφοι δεν θα της λείψουν ιδιαίτερα.

«Με πήραν, μου είπαν ότι θα κάνουν κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τα χέρια δεν μετράνε ούτε τα λόγια. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, στεναχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, σκεφτόμουν τι έχω κάνει λάθος αλλά κατέληξε ότι δεν υπάρχει κάτι, αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς, που ήθελε να τα αλλάξει όλα. Τα όλα ήμασταν εμείς. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε», εξήγησε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σάλος στο Twitter: Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά

«Παρακαλώ σεβάσου το γεγονός...» - Κατά μέτωπο «επίθεση» του Λάκη Γαβαλά στο Instagram της Σοφίας Χατζηπαντελή