Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ γιατί γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της) το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 27/9 στο GNTM 5, καθώς από την πρώτη κιόλας οντισιόν την ώρα μάλιστα που έκρινε μία κοπέλα, ζήτησε να σταματήσει λίγα λεπτά να κρίνεται το κορίτσι και να κάνουν διάλειμμα καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Οι υπόλοιποι κριτές σταμάτησαν αμέσως ότι έκαναν, και της έδωσαν χρόνο, αγωνιώντας για το τι της συνέβη ξαφνικά στα καλά καθούμενα.

Τι συνέβη και η Καγιά αποχώρησε άρων άρων;

«Παιδιά μπορώ να κάνω ένα διάλειμμα; Με έχει πιάσει αυτό που με έχει πιάσει… Έχω ένα θέμα, συγγνώμη παιδιά. Με έχει πιάσει ίλιγγος» είπε η Βίκυ Καγιά και έφυγε από τη θέση της.

Η παρουσιάστρια μόλις ένιωσε καλύτερα και επέστρεψε ανέφερε πως έχει ένα θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί μέρες, και την κάνει να νιώθει αδύναμη. Πιο συγκεκριμένα έχει υπόταση με αποτέλεσμα να της συμβαίνει συχνά πυκνά αυτό και να έχει έντονα συμπτώματα ατονίας.

Λένε ότι είναι φίλες αλλά... - Το πλάνο που «πρόδωσε» τις σχέσεις της με τη Σοφία Χατζηπαντέλη

Αν ένα στοιχείο του GNTM 5 έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού φέτος, τότε αυτό είναι χωρίς καμία αμφιβολία, η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντέλη. Το μοντέλο, με τις εκρήξεις του και τις ατάκες του έχει καταφέρει να πάρει πάνω τις όλα τα φώτα και να επισκιάσει ακόμα και τη Βίκυ Καγιά, μιας και το Twitter ασχολείται σε κάθε επεισόδιο, μαζί της.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν την ρώτησαν πώς είναι οι σχέσεις της με την guest κριτή του show, ενώ με κάθε ευκαιρία, την υποστηρίζει για την κριτική που δέχεται.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο στο χθεσινοβραδινό (26/9) επεισόδιο, οι σχέσεις των δύο κυριών δεν είναι τόσο καλές όσο θα περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στο χθεσινό επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά την ώρα που γελούσε, ακούμπησε την Σοφία Χατζηπαντέλη. Εκείνη τη στιγμή, η guest κριτής γύρισε και την κοίταξε με το πιο δολοφονικό βλέμμα που υπάρχει και φυσικά η αντίδραση αυτή, καταγράφηκε από την κάμερα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια - Η τηλεθέαση που έκανε το GNTM 5 χθες (26/9) χωρίς τον Σασμό

«Νομίζω απλά κοροϊδεύουμε...» - Η Έλενα Χριστοπούλου "άδειασε" GNTM 5 και Καγιά