Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά τα κλάματα της Βίκυς Καγιά ακολούθησε ο κακός χαμός στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, διότι βρέθηκε στην αίθουσα και μπροστά στους κριτές μία κοπέλα που τους δίχασε με την εμφάνιση και τις ικανότητές της. Οι περισσότεροι ήταν θετικοί προς το πρόσωπό της και γι' αυτό κατάφερε να περάσει, όμως, όταν η Σοφία Χατζηπαντελή προσπάθησε να εξηγήσει γιατί διαφωνεί όλο το θετικό κλίμα μετατράπηκε σε αρνητικό.

Αναταραχή στο πλατό του GNTM 5 με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου

Η ίδια, επειδή ο Τάσος Σοφρωνίου της απαντούσε σε όσα έλεγε, αισθανόταν πως δεν την άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη της, ενώ μάλιστα υποστήριξε πως την έκανε να φαίνεται να σαν δήλωσε πως η διαγωνιζόμενη είναι άσχημη. Έτσι, σηκώθηκε και έφυγε και άρχισε να φωνάζει σε όλο το στούντιο προκαλώντας μεγάλη αναταραχή.

«Θα σου βγάλω τα μάτια σιχαμένη...» - ''Στήθηκε'' πανηγύρι στο twitter με τις εντάσεις Καγιά & Σοφίας

Η φετινή κριτική επιτροπή του Gntm 5 από τα πρώτα κιόλας δύο επεισόδια έχει δώσει πάρα πολλά, με την Καγιά και τη Χατζηπαντελή να είναι οι δύο γυναικείες παρουσίες, που συχνά συγκρούονται λόγω του χαρακτήρα τους.

Η δεύτερη είναι ένα νέο πρόσωπο για το κοινό, και η ένταση της φαίνεται να είναι αληθινή και αρκετά αρεστή τους τηλεοπτικούς δέκτες. Μέσα από τα σχόλια ωστόσο των χρηστών βλέπουμε να ξεχωρίζει η Σοφία σε δημοτικότητα και όχι η Καγιά, παρά τη χρόνια εμπειρία της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Θα σε φιλήσω στο στόμα» - Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά στην παίκτρια που την "τρέλανε"

GNTM 5: Παίκτρια έφυγε τρέχοντας από το στούντιο - «Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο»