Από TV24 Team

Άλλο ένα άτομο από την ελληνική showbiz μίλησε για το GNTM 5 και κατακεραύνωσε τόσο το πρόγραμμα, όσο και την ίδια την Βίκυ Καγιά, για την συμπεριφορά της και τον τρόπο της στο ριάλιτι (δείτε εδώ τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το θέμα).

Ο λόγος λοιπόν για τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γειά σου” το μεσημέρι του Σαββάτου 24/9, χαρακτηρίζοντας την παρουσιάστρια με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, αφού χαρακτηριστικά ανέφερε πως το “κοστούμι” της κακιάς που έχει φορέσει κάνει κακό στην εικόνα της και πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα οικονομικού συμφέροντος.

Απασφάλισε ο Βασίλειος Κωστέτσος με την Βίκυ Καγιά

«Επιλέγεις να εκτεθείς έτσι. Θεωρώ ότι είναι λάθος κάποιων ανθρώπων να εκτεθούν έτσι. Όταν έχεις διαγράψει μια καριέρα ως μοντέλο όπως έχει κάνει η Βίκυ Καγιά και αποφασίζει να εκτεθεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες της παραγωγής και του ριάλιτι που τη θέλουν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι που τη δελέασαν για να παίξει τον ρόλο αυτό, δεν είναι ότι από μόνη της αποφάσισε να το παίξει έτσι.

Δεν πιστεύω ότι το κάνει με δυσκολία. Το κοστούμι αυτό που φοράει νομίζω ότι βασίζεται λίγο στη Μαίρη Δρακοπούλου που ήταν και μάνατζέρ της. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνη αλλά χαλάει την εικόνα της. Ο κόσμος την είχε ως μοντέλο διαφορετικά και τώρα έχει έρθει αυτό και έχει βγει κακιά».

«Έβγαλε όλο το κόμπλεξ της η Καγιά σε ένα κοριτσάκι!»

To GNTM 5 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 19/9 και έφερε μαζί του αρκετές εντάσεις μεταξύ των κριτών, αλλά και θύελλα αντιδράσεων, τόσο από άτομα του χώρου, τα οποία κατακεραυνώνουν τους κριτές αλλά και γενικότερα όλο το σκεπτικό του project, όσο και από άτομα που βλέπουν το ριάλιτι από τον καναπέ τους.

Στο Twitter λοιπόν, πλατφόρμα μέσα από την οποία όλος ο κόσμος λέει την γνώμη του και συνήθως αποθεώνει ή ρίχνει στα τάρταρα ότι δεν του αρέσει, ψάξαμε και βρήκαμε σχόλιά, τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για το show. Όλα αυτά, και είναι μόνο η αρχή, τρομάζουμε να δούμε τι μπορεί να πουν στην συνέχεια!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να με ακούσεις που μιλάω!» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου - Φωνές στον αέρα του GNTM

Είχε εμφανιστεί στο Survivor το 2017 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην του Βασάλου