Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της για το GNTM 5 η Σοφία Χατζηπαντελή. Το 25χρονο μοντέλο έχει δημιουργήσει μεγάλο «σούσουρο», τόσο με την ξεχωριστή εμφάνισή της όσο και με τα σχόλια που κάνει στο ριάλιτι του Star.

Η κριτική που έχει δεχθεί βέβαια ανά καιρούς είναι αρκετά σκληρή, ωστόσο η ίδια δε δείχνει να ενοχλείται και συνεχίζει να κάνει ακάθεκτη τη δουλειά της. Άλλωστε η παρουσία της στο GNTM 5 είναι προσωρινή μιας και μετά τη φάση των οντισιόν, τη θέση της παίρνει η Μαίρη Βιτινάρος.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Οι σπουδές της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM 5

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω;» - "Τρελό" γέλιο το Twitter με την Χατζηπαντελή και την Καγιά

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5