Από Ελένη Μήτση

Νέα κορίτσια όλων των ηλικιών αναμένεται να δούμε στο νέο επεισόδιο του GNTM 5 με την ανατρεπτική κριτική επιτροπή να κρίνει την κάθε μία ξεχωριστά, σχετικά με το αν έχει τα κριτήρια που απαιτεί ένα μοντέλο.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο δεν βλέπουμε στα επεισόδια όλα τα κορίτσια, που κόπηκαν στο casting αλλά κυρίως αυτά, που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία.

Λίγο λοιπόν, πριν παιχτεί το επεισόδιο της Δευτέρας 26/9 είδαμε ένα απόσπασμα αυτού μέσα από το ''Breakfast at star'' με πολλές κοπέλες να κάνουν εντύπωση και σίγουρα το plus size, που είχε μια δική του ιστορία (δείτε εδώ το απολαυστικό trailer).

Απόσπασμα από το σημερινό 26/9 επεισόδιο του GNTM 5

Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5 για να φωτογραφίζονται και να μένουν στη βίλα

Ο νέος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες και ήδη από τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακός. Τα σχόλια δεν λείπουν φυσικά, τόσο από το Twitter όσο και από ανθρώπους της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου για το show).

Θυμίζουμε πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι έχει μοντέλα όλων των ηλικιών και ήδη έχουμε δει κάποιες κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση (δείτε εδώ την 79χρονη κυρία Τίτσα που ξετρέλανε τους κριτές).

Αν νομίζατε λοιπόν πως μικρές και μεγάλες διαγωνιζόμενες θα έμπαιναν στην βίλα και θα εξέθεταν τους εαυτούς τους τσάμπα, είστε γελασμένοι. Τα ποσά είναι μεγάλα και αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο.

Το 2019, όταν ακόμα παιζόταν ο δεύτερος κύκλος του αγαπημένου ριάλιτι, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως οι διαγωνιζόμενες παίρνουν γύρω στα 600 ευρώ την εβδομάδα.

Όσο περνούσαν τα χρόνια ωστόσο και η δημοτικότητα του ριάλιτι αυξανόταν, άλλαζαν και οι απαιτήσεις των παικτών. Κάπως έτσι φέτος οι μισθοί ανέβηκαν και έχουν πλησιάσει τον βασικό μισθό μηνιαίως. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι πιο μεγάλες παίκτριες θα έχουν κάτι έξτρα στους μισθούς τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ας μπαίνουν υπότιτλοι, χάνω πολλά!» - Το "παράπονο" της Ναταλίας Γερμανού από το GNTM 5

«Οι μόνοι που είναι αληθινοί είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Έλενας Γαλύφα με την κριτική επιτροπή του GNTM 5

TAGS