Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα απόσπασμα από το χθεσινό (21/9) επεισόδιο του GNTM 5 θέλησε να σχολιάσει η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Πρωινό Μας και συγκεκριμένα, την αυστηρότητα που έδειξε η Βίκυ Καγιά σε μία νεαρή διαγωνιζόμενη.

Η 18χρονη Αθηνά εμφανίστηκε στους κριτές ωστόσο τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σοφία Χατζηπαντελή απογοητεύτηκαν με τις ελλείψεις της σε γνώση για τον χώρο της μόδας, κάνοντάς την να αισθανθεί πολύ άσχημα. Το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα αλλά κατάφερε τελικά να περάσει στην επόμενη φάση με τη wild card του Γιώργου Καράβα.

Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά και το GNTM 5

Η Έλενα Χριστοπούλου ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη στάση των κριτών και ξεκαθάρισε πως ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν στο GNTM 5.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Και η Μαρίνα Πατούλη ενοχλήθηκε με το GNTM 5

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM 5 και σχολίασε με έντονο ύφος, τόσο το πρότζεκτ όσο και την ίδια τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως προβάλει λάθος πρότυπα, ενώ σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια άσκησε και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλει τη νέα γενιά, προσβάλει τη γυναίκα, χαλάει τα πρότυπα. Την κυρία Καγιά δεν τη γνωρίζω, δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε σωστά ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός δε θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να με ακούσεις που μιλάω!» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου - Φωνές στον αέρα του GNTM

Είχε εμφανιστεί στο Survivor το 2017 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην του Βασάλου