Από Στέλλα Μούτσιου

Ο νέος κύκλος του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση και οι αντιδράσεις του κοινού δεν είναι και οι πιο θετικές, αφού όλοι μιλούν για τον τρόπο που η κριτική επιτροπή συμπεριφέρεται στις γυναίκες που περνούν από την οντισιόν.

Η Έλενα Γαλύφα, λοιπόν, που είναι η hostess του σόου, προχώρησε στην αναδημοσίευση ενός κειμένου σχετικά με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, το οποίο επί της ουσίας "έκραζε" τα υπόλοιπα μέλη του διαγωνισμού και αποθέωνε την ίδια και τον Γιώργο Καράβα.

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα για τους κριτές του GNTM

«Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να κάνετε σε όλες τις υποψήφιες τις ίδιες ερωτήσεις για τη μόδα, τους σχεδιαστές και τα μοντέλα. Εφόσον η απάντηση κρίνει και το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση (λογικότατο). Εξετάσεις πρέπει να δίνουν όλες ή καμία. Δεν είδα κα Βίκυ Καγιά να σχολιάσατε καν τα ενθέματα και το πρόσωπο της κυρίας που είδαμε χθες ενώ σε όσα κοριτσάκια έχουν έρθει στο παρελθόν με ενθέματα σιλικόνης ή πειραγμένο πρόσωπο ήταν κριτήριο για να μην περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι μόνοι εκεί μέσα που είναι αληθινοί και δεν πήγαν απλά για να κάνουν σόου είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Γαλύφα. Για την αγένεια της καινούριας κοπέλας (σ.σ. Σοφίας Χατζηπαντελή) να μην μιλήσουμε καν», έγραφε η δημοσίευση.

Έλενα Γαλύφα

Η αποκάλυψη της για τις σχέσεις της με την επιτροπή του σόου

Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Πρωινό μας τόνισε πως η σχέση της με την κριτική επιτροπή είναι τέλεια και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους: «Η σχέση μου με τους κριτές είναι υπέροχη. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ως που θα φτάσει ο δικός μου ρόλος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram» - "Έκραξε" για τα καλά την Έλενα Γαλύφα η Ραμόνα Βλαντή

«Να με ακούσεις που μιλάω!» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με τον Τάσο Σωφρονίου - Φωνές στον αέρα του GNTM