Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (20/9) και χωρίς αμφιβολία, η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν μια 79χρονη κυρία, η οποία ξετρέλανε την κριτική επιτροπή με τη φινέτσα της και τις πόζες της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Πέρα από την κριτική επιτροπή ωστόσο, η κυρία Τίτσα, έφερε αναστάτωση και στο Twitter, το οποίο την αποθέωσε και την τρόλαρε ταυτόχρονα! Μετά λοιπόν τη Σοφία Χατζηπαντελή, στο στόχαστρο των χρηστών μπήκε η γηραιότερη διαγωνιζόμενη, η οποία βέβαια είχε την ενέργεια... 20άρας!

Τα σχόλια του Twitter για το GNTM 5

Η διαγωνιζόμενη που έκανε την Καγιά να κλάψει

Η μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 είναι γεγονός με τη Βίκυ Καγιά να ανοίγει το show τη Δευτέρα 19/9 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δίνοντας την σκυτάλη στους υπόλοιπους κριτές.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας είναι η Άννα, η οποία αποφάσισε στα 47 της να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μοντέλο.

Η γυναίκα συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και την Γαλύφα, αφού πήγε συνοδευόμενη από τα 3 της παιδιά. Πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία πηγαίνει σχολείο και παράλληλα δουλεύει στον δήμο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με ξανθό μαλλί και εντελώς διαφορετικό φρύδι η Χατζηπαντελή - Αγνώριστη η guest κριτής του GNTM 5

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση!» - Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες με Καγιά και Χατζηπαντελή

TAGS