Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που άλλα άτομα του χώρου κατακεραυνώνουν το GNTM 5, όπως ο Βασίλειος Κωστέτσος σε δηλώσεις του πριν λίγες ώρες την Βίκυ Καγιά και το ριάλιτι εξίσου , η Ναταλία Γερμανού από την άλλη μεριά έκανε άλλη παρατήρηση για το show! Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια το πρωί της Κυριακής 25/9 μέσα από το Καλύτερα δεν Γίνεται έκανε τη δική της πρόταση προς την παραγωγή!

Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τους διαλόγους των κριτών που πολλές φορές είναι στα αγγλικά, πρότεινε χαριτολογώντας στην παραγωγή να βάλει υπότιτλους καθώς δυσκολεύεται να παρακολουθήσει το ριάλιτι καθώς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει!

Η επική παρατήρηση της Ναταλίας Γερμανού για το GNTM 5

«Κάποια στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή μιλούσε για την πατρίδα της, την Κύπρο και το Star πολύ σωστά έβαλε υπότιτλους για να μπορεί ο κόσμος να καταλάβει αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που έλεγε για την Κύπρο. Δεν είναι καλή ιδέα να τους κρατήσουμε τους υπότιτλους γενικά; Το λέω γιατί χάνονται ατάκες και νοήματα.

Δεν ξέρει όλος ο κόσμος τις ορολογίες. Ας μπαίνουν υπότιτλοι. Πραγματικά, θα καταλαβαίνουμε καλύτερα όλοι μας. Χάνω πολλά… Δεν τα καταλαβαίνω. Τσακώνονται στα αγγλικά γιατί μιλάει η Σοφία αγγλικά» είπε η παρουσιάστρια.

Η αιχμηρή απάντηση του Τάσου Σωφρονίου για τις δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Έλενας Χριστοπούλου

Μετά τα δύο πρώτα επεισόδια τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο, και κυρίως και από κόσμο του ίδιου χώρου και των πρωινών εκπομπών (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Καγιά) στις κάμερες του Happy Day μίλησε ο ένας εκ των κριτών, που ομολογουμένως έχει ακούσει τα λιγότερα σε σχέση με τους άλλους από τον κόσμο, Τάσος Σωφρονίου.

Ωστόσο όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαρία Πατούλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, φάνηκε να απαντά με μεγάλη αδιαφορία, μην θέλοντας να σχολιάσει καν τα λεγόμενά τους.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο!» είπε για την πρώτη, και για την γνωστή μάνατζερ είπε επίσης το ίδιο: «Πάμε παρακάτω, next, next», φανερά αδιάφορος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή

Ξεπερνούν τον βασικό μισθό - Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5 για να φωτογραφίζονται και να μένουν στη βίλα