Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μόνο το τρίτο επεισόδιο μετά την μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε), και οι εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και συγκρούονται προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Άλλο ένα συναρπαστικό λοιπόν επεισόδιο του GNTM 5 θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 26/9 και από ότι φαίνεται θα έρθουν μεγάλες...αντάρες!

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η έντονη και εκρηκτική όπως έχουμε ήδη δει, όπως στο ξέσπασμά της στο πλατό, Σοφία Χατζηπαντελή, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Τάσο Σοφρωνίου, χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνουμε τον λόγο, αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι προκάλεσε τόση ένταση και ταραχή στον αέρα της εκπομπής, μιας και από την αντίδρασή του είναι φανερό πως ούτε εκείνος το περίμενε.

Χαμός στο GNTM 5

Η Μαρίνα Πατούλη ισοπέδωσε με δύο φράσεις Καγιά και GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM 5 και σχολίασε με έντονο ύφος, τόσο το πρότζεκτ όσο και την ίδια τη Βίκυ Καγιά, ξεκαθαρίζοντας πως προβάλει λάθος πρότυπα, ενώ σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια άσκησε και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλει τη νέα γενιά, προσβάλει τη γυναίκα, χαλάει τα πρότυπα. Την κυρία Καγιά δεν τη γνωρίζω, δεν τη βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε σωστά ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε.

Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές και σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα και ως εκπαιδευτικός δε θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5 Highlights (20/9): Οι φαρμακερές ατάκες της Χατζηπαντελή, η μαμά με την κόρη της και η πρώτη wild card

«Είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω!» - Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε δίχως αύριο την Σοφία Χατζηπαντελή