Από Πέννυ Μαστοράκου

Γνωρίζαμε ότι αυτό τον καιρό οι κριτές μαζί με τα όμορφα μοντέλα του GNTM 5, είχαν πάει ήδη στην Ιταλία για τα γυρίσματα του ημιτελικού, ωστόσο από ότι φαίνεται, σήμερα Δευτέρα 14/11 γυρίζεται ο μεγάλος τελικός, από τον οποίο θα βγει η μία και μοναδική νικήτρια του πέμπτου κύκλου, και όπως είναι λογικό όλα τα κορίτσια επέστρεψαν για να βρίσκονται σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Η κάμερα του Πρωινό μας, πέτυχε στο Ελ. Βενιζέλος, τα μοντέλα της Κύπρου που έχουν ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας, και σχολίασαν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, αλλά και αν θεώρησαν δίκαιο ή άδικο που έφυγαν. Δείτε εδώ το trailer του αποψινού επεισοδίου...

Οι δηλώσεις των μοντέλων που έχουν αποχωρήσει από το GNTM 5

«Δεν θύμωσα για τα σχόλια που δέχτηκα πως μοιάζω με τον Στάθη Ψάλτη, είναι αστείο. Θεωρώ πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα στο GNTM. Ήταν λίγο πιο αυστηροί φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές που ήταν πιο βοηθητικοί. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την Βίκυ Καγιά γιατί είναι είδωλο για εμένα.

Για εμένα ο πιο αυστηρός ήταν ο κύριος Τάσος» δήλωσε η Ζωή Ιωαννίδου, με την Μαρία Κώστα να προσθέτει: «Με ενόχλησαν που είπαν ότι έκανα πόζες παλιακές και ότι είμαι ένα μοντέλο του 80. Εγώ δεν ένιωθα κάτι τέτοιο οπότε ναι.

«Όταν δείτε το επεισόδιο της αποχώρησής μου, θα δείτε αν αδικήθηκα. Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στη Βίκυ Καγιά αλλά και οι υπόλοιποι μου αρέσουν» είπε στο τέλος η Μύρια Κυριακίδου.

Η παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Για άλλη μια φορά είδαμε, πως το όνειρο ενός κοριτσιού από το σπίτι του GNTM 5 διακόπηκε με τη Βίκυ Καγιά, λίγο μετά από τις εντάσεις της με τον Γιώργο Καράβα στο σημερινό 8/11 επεισόδιο να ανακοινώνει την παίκτρια, που αποχώρησε.

Το μοντέλο λοιπόν, που τα πήγε συγκριτικά χειρότερα στην ποδοσφαιρική φωτογράφιση ήταν η Δέσποινα, η οποία χαιρέτησε συγκινημένη τις φίλες της και τους κριτές.

Δέσποινα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Τσάκισε πολλά κορίτσια - Έτσι μοίρασε τα disavantage η Γρηγοριάνα

GNTM 5: «Να σε βάλω και εσένα κάτω και...» - Τα επίμαχα σχόλια της Κότυ στη δοκιμασία αποχώρησής