Από Ελένη Μήτση

Το κόνσεπτ στο σημερινό 8/11 επεισόδιο του GNTM 5 αφορούσε στο ποδόσφαιρό και όσο να 'ναι τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν στο σετ μιας και οι περισσότερες δεν είχαν ιδέα από τους όρους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Για τον λόγο αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές, που η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους, μιας και ο Καράβας έχει παίξει για χρόνια μπάλα και συνεχώς έκανε διορθώσεις.

Η ένταση ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα

Η φωτογραφία της Κότυ (δείτε εδώ τον εκνευρισμό της προηγουμένως) έφερε τα πάνω κάτω, με τους δύο κριτές διαφωνούν έντονα και την Καγιά να λέει: «Άσε μας ρε Γιώργο...».

GNTM

Διχασμένοι οι χρήστες του Twitter με την τεράστια αλλαγή της Κότυ

Το Twitter περίμενε πως και πως τις αποψινές αλλαγές των μοντέλων στο GNTM 5, την Δευτέρα 31/10 (δείτε εδώ τα επικά σχόλιά των χρηστών στην πλατφόρμα) και οι χρήστες ήταν κυριολεκτικά στημένοι στην γωνία για τα ανατρεπτικά look που θα έβλεπαν στις διαγωνιζόμενες!

Κάποια από τα μοντέλα, αντιμετώπισαν ψύχραιμα το γεγονός και κάποια άλλα όχι, αλλά στην περίπτωση της Κότυ, η ίδια δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με την αλλαγή της, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε και μέσα από κάποια σχόλια, διχάστηκε ιδιαίτερα για το αν της πάει ή όχι, καθώς το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με βάραινε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα μετά την κρίση πανικού στην αποχώρησή της από το GNTM 5

Λίγοι το παρατήρησαν - Επεισόδιο του GNTM 5 γυρίστηκε στο σπίτι της Ντάλιας από το παρά 5