Από Ελένη Μήτση

Οι κλασσικές διαδικασίες, που βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του GNTM 5 ακολούθησαν και την Τρίτη 8/11 με τη Γρηγοριάνα Πλυτά να έχει αναδειχθεί από την προηγούμενη φωτογράφιση και να μοιράζει disavantage.

Το μοντέλο, έπρεπε να μοιράσει ρόλους για τη ποδοσφαιρική φωτογράφιση καθώς και να δυσκολέψει με τη σειρά της κάποια κορίτσια. Και επειδή κινήθηκε στρατηγικά αυτή ήταν η αφορμή για να σχολιαστεί από τα υπόλοιπα μοντέλα κα κυρίως από την Κότυ με αιχμηρά σχόλια!

Τα disavantage της Τρίτης 8/11 από τη Γρηγοριάνα Πλύτα

Άγριο κράξιμο από τη Γρηγοριάνα προς τη Μικαέλα

Στο 7/11 επεισόδιο του GNTM 5 είδαμε το disavantage να δίνεται με τέτοιον τρόπο, που όσο να ναι τα δύο κορίτσια, που το κέρδισαν ένιωσαν μια απειλή για την επικείμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Γρηγοριάνα στη συνέχεια μέσα από μια προσωπική συνέντευξη σχολίασε αρκετά έντονα τη συμπεριφορά της μαμάς του σπιτιού, Μικαέλας μέσα στο σπίτι, η οποία για πρώτη φορά πήρε το μειονέκτημα σε σετ.

«Πιστεύω πως την ενοχλεί, που πήρε το disavantage. Μας προσελκύει για να μαθαίνει πως λειτουργούμε και να μας αποδυναμώνει. Μου είχε πει από το πουθενά, ότι έχουν χοντρύνει τα πόδια μου. Προσπαθεί να ρίξει όλες τις υπόλοιπες παίκτριες για να φτάσει το παιδί της όσο πιο μακριά μπορεί».

Μικαέλα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λίγοι το παρατήρησαν - Επεισόδιο του GNTM 5 γυρίστηκε στο σπίτι της Ντάλιας από το παρά 5

Πρωινό μας: Αναβρασμός στην εκπομπή εξαιτίας του GNTM - «Για τον κύριο Σοφρωνίου ήταν ένα ανάγωγο σχόλιο»