Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο, νέα δοκιμασία αλλά και μια αποχώρηση αναμένεται να δούμε το βράδυ της Δευτέρας 14/11 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με μια sexy φωτογράφιση. Στο πλατό θα κριθούν σίγουρα όλα, οι αντιδράσεις ωστόσο θα είναι ποικίλες (δείτε εδώ την κόντρα ανάμεσα στην Καγιά και τον Καράβα).

Όσα θα δούμε στο σημερινό 14/11 επεισόδιο στο GNTM 5

Η Βίκυ Καγιά απαντά ανοιχτά για την παύση του ριάλιτι

Φημολογείται και ακούγεται ιδιαίτερα πως την νέα σεζόν το GNTM 5 δεν θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ το πρόγραμμα που ίσως το αντικαταστήσει), και σε αυτές τις φήμες απάντησε η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Τρίτης 8/11, καθώς μεταξύ άλλων μίλησε και για το τέλος του ριάλιτι.

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο. Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο» σχολίασε για το τέλος του reality show, ενώ πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα.

Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει. Εγώ είμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί» είπε στο τέλος σχετικά με την παύση του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό ο Γιώργος Καράβας

GNTM 5: Δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι - Η παίκτρια που αποχώρησε

TAGS