Από Ελένη Μήτση

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 αναμένεται να δούμε τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε ένα διαφορετικό σετ, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Πριν ωστόσο ακουστεί η σφυρίχτρα είδαμε την Γρηγοριάνα να δίνει ρόλους στην κάθε μια κοπέλα ξεχωριστά (δείτε εδώ τα επίμαχα σχόλια της για την Μιχαέλα) με την Κότυ, να μην παίρνει την κόκκινη κάρτα ως ρόλο και να εξοργίζεται, γιατί κατά τη γνώμη της θα της ταίριαζε.

Η αντίδραση της Κότυ στις στρατηγικές κινήσεις της Γρηγοριάνας

«Άσε μας ρε Γρηγοριάνα...είναι προφανές ότι μπορούσα να πάρα εγώ την κόκκινη κάρτα, να σε βάλω και εσένα κάτω και την κόκκινη κάρτα».

Απασφάλισε η Γρηγοριάνα με την υποκρισία συμπαίκτριάς της

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της ημέρας, το GNTM 5 είναι ένας διαγωνισμός ο οποίος εμπεριέχει έντονα το στοιχείο του ανταγωνισμού, και πλέον τα κορίτσια όσο προχωρούν οι δοκιμασίες και λιγοστεύουν τα άτομα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 μετά την αποχώρηση της Εβελίνας (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε πριν φύγει) η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας στην αποχώρηση, η οποία πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή, κάτι που δεν άρεσε στην παίκτρια και το θεώρησε υποκριτικό.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο.

Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ. Δεν μου αρέσει η κακία κι η αρνητική ενέργεια και δεν μπορώ γενικά την υποκρισία» είπε η Γρηγοριάνα φανερά απογοητευμένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με βάραινε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα μετά την κρίση πανικού στην αποχώρησή της από το GNTM 5

Λίγοι το παρατήρησαν - Επεισόδιο του GNTM 5 γυρίστηκε στο σπίτι της Ντάλιας από το παρά 5