Από Ελένη Μήτση

Τα γυρίσματα του GNTM 5 είναι σε προχωρημένο επίπεδο σε σχέση με αυτά, που βλέπουμε εμείς στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης και μάλιστα ο διαγωνισμός έχει φτάσει πολύ κοντά στον ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν στα μέσα, οι κριτές και τα εναπομείναντα κορίτσια έχουν ταξιδέψει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να διεξαχθεί μια από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού (δείτε εδώ τα 4 κορίτσια που προστέθηκαν στον διαγωνισμό).

Το ταξίδι των κριτών του GNTM για τον ημιτελικό του show

GNTM 5
GNTM 5
Βίκυ Καγιά

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά για το bullying που κατήγγειλε πως δέχθηκε στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην αποκάλυψη πως όσο καιρό βρισκόταν στο GNTM δεχόταν bullying.

Η Βίκυ Καγιά εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στην αντίληψή της, ενώ τόνισε πως αν θέλει να πει η Ηλιάνα ποιος της άσκησε bullying, τότε θα πρέπει να το κάνει μόνη της.

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια και δεν έχει δείξει δείγματα σε κανένα. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί. Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου να ψάξω και να σκεφτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Νομίζω ότι ήταν ειρωνικό!» - Η Μαίρη Βιτίναρος μιλά ανοιχτά για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Δε μου αρέσει να υποκρινόμαστε για τα νούμερα...» - Οι δηλώσεις του Τάσου Δούση για τη φωτογράφιση του bodyshaming στο GNTM 5