Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν απολαύσουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε), το πρωί της Δευτέρας 14/11 μία εκ των πρωταγωνιστών, η Λουκία Παπαδάκη, βρέθηκε καλεσμένη και έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε για την ζωή της τα τελευταία χρόνια και πως βιώνει την τελευταία δεκαετία όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο της στη νέα, αγαπημένη σειρά του MEGA, η οποία έχει γίνει λατρεία όλου του τηλεοπτικού κοινού.

Όλα όσα αποκάλυψε η Λουκία Παπαδάκη για το Μαύρο Ρόδο

«Η Κύρα είναι μια γυναίκα που πολύ λίγα πράγματα την εκπλήσσουν, είναι έτοιμη για πάρα πολλά πράγματα, δεν της φαίνεται τίποτα παράξενο. Είναι έτοιμη, ψύχραιμη, ενίοτε κυνική αλλά για μένα κουβαλάει πάρα πολύ πράγμα πίσω» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ απόσπασμα από την Κύρα και τον Βίκο στο αποψινό επεισόδιο...

«Όλα αυτά για μία καλόγρια;» - Ο Φραγκίσκος επιτίθεται άγρια στον Πέτρο

Ο Φραγκίσκος δεν είναι ο μόνος ήρωας του Μαύρου Ρόδου που θα επιστρέψει στην Γερακιανή (δείτε εδώ ποιος άλλος θα επισκεφτεί με παρέα το χωριό πολύ σύντομα), αλλά είναι ο μόνος που θα επιστρέψει για να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το φιάσκο, όπως το θεωρεί, και να φέρει τον Πέτρο πίσω στα λογικά του και σε όλα όσα έχουν σχεδιάσει να πετύχουν μαζί!

Οι δύο φίλοι είχαν μαζί κάποια κοινά όνειρα, τα οποία ανατράπηκαν από όταν πήγαν εκεί και ο Πέτρος γνώρισε την Ελισάβετ, και ο φίλος του δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα πετάξει την ζωή του στα σκουπίδια, για κάτι που ξεκίνησε από αστείο!

«Όλα αυτά για μία καλόγρια; Αξίζει να πετάξεις τη ζωή σου στα σκουπίδια για ένα ράσο; Πέτρο, δεν είσαι εσύ αυτός που βλέπω μπροστά μου ξύπνα», του λέει ο Φραγκίσκος αρχικά, και ο Πέτρος δείχνει φανερά προβληματισμένος λέγοντας «Βρίσε με μπας και αλλάξει κάτι. αν και δε νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. Δεν μπορώ να το ελέγξω, αυτό εννοώ».

«Κουβαλήθηκα ως εδώ για να φας το βρισίδι σου και να το λύσουμε. Μίλα σταράτα. Ισχύουν αυτά που έχουμε πει ή να τα μαζέψω και να φύγω μόνος; Πρέπει κι εγώ να δω τι θα κάνω. Η δουλειά που έχεις να κλείσεις εδώ είναι μούφα, έτσι;» ρωτάει ξανά με τον Πέτρο να αποκρίνεται: «Δεν μπορώ να νικήσω αυτό που νιώθω. Αυτό με τρελαίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα - Το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν

«Μαύρο Ρόδο» spoiler: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα τον Βίκο στο σπίτι της πεθεράς του