Από Έπη Τρίμη

Στη σειρά Μαύρο Ρόδο που προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Mega οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το κοινό πραγματικά βρίσκεται στα αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να δει το τι θα διαδραματιστεί στο σήριαλ. (Οι τρελαμένοι τηλεθεατές στο twitter σχολιάζουν την πολιορκία του Πέτρου στην Ελισάβετ).

Η σειρά είναι πολύ δυνατή γιατί πραγματικά όταν κάποιος προσπαθεί να σε εμποδίσει να είσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς τότε καταδικάζεσαι σε πόνο και απέραντη δυστυχία. Όμως, όπως λέει και ο σεναριογράφος, όπου υπάρχει πίστη οι δοκιμασίες νικώνται και εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

Η απρόσμενη συνάντηση Θέμη και Βίκου στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Κύρα με τον Βίκο δίνουν τα χέρια και ο Θέμης παραμονεύει. Ο Θέμης ωστόσο δεν θα φύγει και παραμένει εκεί να συναντήσει τον Βίκο προκειμένου να μιλήσουν και να πουν όσα έχουν να πουν μεταξύ τους. Όσα ακολουθήσουν στην πορεία της σειράς δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τον Βίκο. («Μαύρο Ρόδο»: «Θέλουν να μας πεθάνουν!» - Οι τρελαμένοι τηλεθεατές στο twitter σχολιάζουν την πολιορκία του Πέτρου στην Ελισάβετ).

Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού πηγαίνει με το αυτοκίνητο για να δείξει τον Βίκο στον Παράσχο. Εκείνη την ώρα στο μαγαζί είναι η Αλεξία που έχει συναντήσει τον Βίκο στον κινηματογράφο.

Μήπως η Αλεξία πει στον πατέρα της πως εκείνη έχει σχέση με τον Βίκο για να μην κατηγορήσει τη μάνα της; Η συνέχεια επί της οθόνης στις 22:40!

Δείτε το spoiler

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/11)

Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου για το πώς έχασε την Αγγελική με το gps που της έχει βάλει στο αμάξι και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το εν λόγω ταξίδι της γυναίκας του: «Την είδες να φεύγει από την Πάτρα και δεν σου έκοψε να την ακολουθήσεις; Ψάξε και μάθε τα πάντα», τον προστάζει και ξεκινάει να πάει στο σπίτι της Κύρας για να βρει κι εκεί τις απαντήσεις που ψάχνει.

Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης και εκνευρίζεται. «Νόμιζες ότι δεν θα μάθω την αλήθεια! Αμ, δεν στα είπαν καλά Λευτέρη! Τίποτα δεν θα πάρει η καλόγρια», μονολογεί. O Σταυρίνος συναντάει τη Γιάννα και η αμηχανία είναι διάχυτη. Οι δυο τους θυμούνται τα παλιά με συγκίνηση και εκείνος της εξομολογείται ό,τι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. Το πάθος και ο έρωτας ανάμεσά τους φαίνεται πως δεν πέρασε ποτέ για κανέναν.

«Ο Γιώργος μού στάθηκε τόσα χρόνια, δεν με άφησε στιγμή μόνο μου! Με φρόντιζε, με είχε πάντα μαζί του. Κάποιες φορές νιώθω τύψεις... Αυτός τρέχει για εμένα κι εγώ τον πρόδωσα», λέει ο Σταυρίνος, και συνεχίζει: «Δεν σε ξέχασα, Γιάννα. Πάντα ήλπιζα ότι θα γυρίσεις». Στο μοναστήρι, η ηγουμένη κάνει μια προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις (13/11): Κασσιανή και Μπόγρης καταστρώνουν ένα σχέδιο πίσω από την πλάτη της Ηγουμένης

Μαύρο Ρόδο: «Σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο...» - Ο Γεράσιμος πιέζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο